• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil tavsiye

aslidirek

Duruşkom benim
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
215
0
96
İstanbul
merhaba kızlar.
Bugün sabaah çamaşırımda açık pembe kan gördüm.Az miktarda ama.Gün içinde bi kaç kez daha oldu ama sancım falan yok.Böle bi olay yaşayan var mı?Ya da bilgisi olan.Doktora gitmeli miyim acaba?

kesinlikle gitmelisiniz. doğum başlamış olabilir, doktorunuzun gözetimnde olun.

canim hic vakit kaybetmeden dr a git zamanin da gelmis birsey olmasin allah korusun..insallah saglikla kavusursun bebegine.

ilk doğumumda da ikincide de sancıdan önce kan gelmişti halk arasında nişan diyorlar... sancı sonra başlamıştı... ilk doğumum nişandan 3 gün sonra oldu, ikinci ise 4-5 saat sonra...umarım dr. gitmişsindir... hayırlı doğumlar, sağlıkla al bebişini kucağına...

canım bencede en kısa zamanda doktora gitmelisin çünkü haftasonu doktordaydım bana eğer kan görürsen rahim açılmış demektir doğum başlıyordur hemen doktora git dedi

tabiki doktora gitmekte yarar var benimde öle oldu rahim açılmaya başladı dedi doktorum ondan 3 gün sonra doğum yaptım

cnm umarım dra gitmişindir.tahmin ediyorumki doğumunda olmuştur.bendende kan gelmişti.açık renk.2 saat sonra doğuma almışlardı.hadi hayırlısı

Yazan arkadaşlara teşekkürler o günün sabahı sancım tuttu.Doğum yaptım.Artık meleğim kollarımda.Allah herkese yardım etsin.

Back