acil tatil deneyimlerine ihtiyacim var kizlar..

nisanimmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
96
11
98
Ankara
Cocukla gidilebilecek yaz tatili için hic bir yer bulamadık. Giden ve memnun kalan tavsiye eden varmi orta derdecede cocuk icin olanakli vegenelde turk cogunluklu bir otel

antalyayı sevmıyorum pek ama phaselis ve ziganaya gitmiştim gayet güzeldi tatil köyü her ikiside

kusadasına gelınce eger sahıplerınden bulursanız hlc club orasıda cocukla cok rahat edılebılecek bır yer

Cok tsk. Ama yorumlar cok kotu.birde ben soyle sahili kum. Geneli turk,fazla kalabalik olmayan,yemekleri guzel ,cocuk aktivitelii 150 tl vebiraz ustu fiyatli istiyorum.cok seymi ya gunlerdir arastiriyrum sirf minik kizim icin valla.

.birde ben soyle sahili kum. Geneli turk,fazla kalabalik olmayan,yemekleri guzel ,cocuk aktivitelii 150 tl vebiraz ustu fiyatli istiyorum.cok seymi ya gunlerdir arastiriyrum sirf minik kizim icin valla.kusadasi antalya aalanya ornegin olabilir.antalya tatillini bende sevmem ama ordaki tatil olanaklari daha cok sanki.bu yuzden cogumuz zorla gidiyoruz galiba

Ömer Holiday Resort önerimdir.Kuşadasının en güzel plajına sahip diyebilirim.Konsepti çocuk aktiviteleri çok güzel fiyatları nasıl bilmiyorum ama ben geçen sene gittiğimde uygundu aile ile kalınabilecek çok güzel bir otel.

Cok tsk. Ama yorumlar cok kotu.birde ben soyle sahili kum. Geneli turk,fazla kalabalik olmayan,yemekleri guzel ,cocuk aktivitelii 150 tl vebiraz ustu fiyatli istiyorum.cok seymi ya gunlerdir arastiriyrum sirf minik kizim icin valla.

Yorumlar cok kotuyse ac google kendin arastir!! Sunu istiyorsun bunu istiyorsun... Insanlar sana yazmis kendince begendikleri yerleri... Sinir oluyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…