Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cocukla gidilebilecek yaz tatili için hic bir yer bulamadık. Giden ve memnun kalan tavsiye eden varmi orta derdecede cocuk icin olanakli vegenelde turk cogunluklu bir otel
Ömer Holiday Resort önerimdir.Kuşadasının en güzel plajına sahip diyebilirim.Konsepti çocuk aktiviteleri çok güzel fiyatları nasıl bilmiyorum ama ben geçen sene gittiğimde uygundu aile ile kalınabilecek çok güzel bir otel.
Yorumlar cok kotuyse ac google kendin arastir!! Sunu istiyorsun bunu istiyorsun... Insanlar sana yazmis kendince begendikleri yerleri... Sinir oluyorum yaa