acil tarafından cevap bekliyorum

I

ikizannesi_84

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi ikizannesi_84
me4rhabalar ben 25 yaşında 1 sene önce ikiz bebekler dünyaya getirmiş biri olarak göğüslerimle sorun yaşamaktayım 10 ay ikiz bebeklerimi emzirdim sonra malumunuz göğüs deformasyona uğradı küçülmesi iyi oldu ama sönük durması çok can sıkıcı adeta yaşlı göğsü gibi sarkık vaziyette sizden ricam bana kullandığınız ve faydasını gördüğünüz krem vb. tavsiyelerde bulunmanız buna çok ihtyacım var ikizlerden fırsat bulup geniş çapta araştırma yapamıyorum en doğru yolun sizlere danışmakta olduğna karar verdim cevap yazan herkese şimdiden çok teşekkürler

me4rhabalar ben 25 yaşında 1 sene önce ikiz bebekler dünyaya getirmiş biri olarak göğüslerimle sorun yaşamaktayım 10 ay ikiz bebeklerimi emzirdim sonra malumunuz göğüs deformasyona uğradı küçülmesi iyi oldu ama sönük durması çok can sıkıcı adeta yaşlı göğsü gibi sarkık vaziyette sizden ricam bana kullandığınız ve faydasını gördüğünüz krem vb. tavsiyelerde bulunmanız buna çok ihtyacım var ikizlerden fırsat bulup geniş çapta araştırma yapamıyorum en doğru yolun sizlere danışmakta olduğna karar verdim cevap yazan herkese şimdiden çok teşekkürler[/QUBU ARADA 1 AYDIR SÜTTEN KESMİŞ DURUMDAYIM EMZİRME EYLEMİM SONA ERDİ

benim annemde beni emzirdikten sonra göğsü sönmüş ve sarkmış ama bence tek çare göğüs estetiği kremler çok fazla toparlayamaz

selam canım,
öncelikle allah analı babalı büyütsün bebeklerini şimdi ne tatlılardır onlar. ikiz annesi olmak kolay dğeildir eminim her kes bir taneyle zor baş ederken iki tane birden ufaklık yormuştur seni ))
ben evli olmadığım halde göğüslerimde sık kilo alıp vermekten sarkma oldu. son zamanlara kadar çaresizce estetik dışında bir şey düşünemiyordum. ama bir hafta öncesinde sanırım forumları okurken çoktandır bilmiş olduğum ama çokta dikkat etmediğim bir yöntemle karşılaştım. Soğuk su..
Belki çok basit gelicek ama inan bende bir hafta önce aynı şeyi düşünüyordum. Bir haftadır aksatmadan günde üç kere olmak üzere banyoya girip buz gibi suyu vücudumun her tarafına tutuyorum. öncesinde ise kabak lifi kullanıyorum. dove sıkılaştırıcı duş jeliyle birlikte. göğüslerim bacaklarım kızarıyor soğuktan diyebilirim. Ama sonuç bir haftada bile muhteşem. Bu beni daha da hırslandırdı. Göğüslerim gözle görülür şekilde sıkılaştı ve toparlandı.
Diğer yandan yine bir forumda avonun sıkılaştırıcı jelinin iyi geldiğini okudum. bende seneler önce almış fakat düzenli kullanmamıştım. hala evde duruyor ama son kullanma tarihi geçmişmidir emin olamadığım için yeniden sipariş vermeyi düşünüyorum. Kullananlar oldukça memnun olduklarını düzenli kullanıldığı takdirde güzel sonuçlar verdiğini yazmışlar. Kısmetse önümüzdeki haftada ona başlicam.
Birde yine bir yerde okuduğum bitkisel yağ karışımı vardı toparlayıcıymış sanırım. Onuda bulup bir sonraki mesajda veriyim.
Unutmadan canım vücudumuzun her bölgesinde olduğu gibi göğüslerimiinde spora ihtiyacı var. Kas kitlesi barındırmayan yağ dokusu olarak bu bölgeye yönelik hareket sayısı oldukça az diye biliyorum. Ama Saolsun bir arkadşaımız bir kaç hareket önermiş. Bunları da fırsat buldukça yaparsan eminim çok kısa sürede toparlanacaktır. Bunlarıda sonraki mesajda yazıyım.
En son çare bunların hiç birisi olmazsa eğer yine forumda bazı arkadaşlarımız geçirdikleri estetik operasyonlardan bahsetmişler. özellikle iple göğüs kaldırma benim ilgimi çekti. Şu an araştırıyorum ama Türkiyede çok yaygın bir uygulama alanı yokmuş. Ameliyatsız olduğu söyleniyor. Bu yüzden ameliyat izi de olmuyormuş. Ama hiç bir yerde tam bilgiye ulaşamadım dersem yeridir. Konuyu yazan arkadaşa mesaj attım. Cevap yazarsa seninle paylaşırım. Bir de yine ameliyat olarak göğüslerini dikleştiren bir bayan sadece göğüs koyu halkaları etrafında ameliyat izi kalacak şekilde ameliyat olduğundan bahsetmiş. Eğer sarkma çok ileri derecede dğeilse bu yöntemi kullanabiliymuş doktorlar. Bu da oldukça iç açıcı geldi bana. Sonuçta koyu halka izleri gizlicektir ve bir süre sonra görünmez hale gelecektir diye düşündüm.
Benim bildiğim ve incelediğim kadarıyla henüz göğüs için daha fazla bilgi yok. Kendi bildiklerimi paylaşmaya çalıştım. Umarım fayda görürsün. Bebişleri öp bizim yerimize yanaklarını mıncırrrr ))) sevgiyle kal opuyorumnanaktan

" sarkmis gogusler icin bir dergide okudugum maske 4yemek kasagi suzme yogurt ve 2yemek kasigi yesil cayi karistirin karisimi goguslerinizin uzerine surun 10 dakika bekletip yikayin ardindan cildinizi yine bitkisel kokenli adacayi veya kekik yagi gibi cildi sikilastirici bir yag ile nemlendirin boylece cildinizin nem ve yag dengesini arttiracak hemde goguslerinizin sikiligini attiracaksiniz "

Göğüsleri sıkılaştırmak için;

1) Elleriniz üzerine yüz üstü uzanın, ayak parmaklarınızın üzerinde durun. Bir ayağınızı diğerinin üstünde tutun.

2) Gözleriniz karşıda olacak şekilde sadece göğsünüzü indirin fakat yere koymayın.

3) Bir saniye bu pozisyonda bekledikten sonra tekrar yavaşça başlangıç pozisyonuna dönün.

Duvar şınavı: Yüzünüzü duvara verip avuçlarınızı duvara bastırın. Bu esnada kollarınız omuz genişliğinde açık ve gergin olsun. Karnınızı içinize çekin ki sırtınız kavislenmesin. Şimdi kollarınızı dirseklerden kırarak göğsünüzü duvara yaklaştırın. Dirsekleriniz 90 derecelik bir açı oluşturduğunda, vücudunuzu geri itin. 8-15 sayıdan oluşan 2 set yapın. Setler arasında 10 saniye ara verin.

Birde dambıl hareketleri var ama bence evde bulunan su veya kola şişelerine su doldurarakta gün içerisinde aklına geldikçe kolarını açıp kapayarak göğüsleri taşıyan kasları çalıştırabilirsin.

Piyasada göğüs toparlayıcı, küçültücü olarak satılan bazı ürünlerde mevcut ama açıkçası henüz kullanan kimsenin yorumuyla karşılaşmadım bende de pek güven uyandırmadı.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

X