• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ACIL TAM YATARLI BASTON PUSET ARIYORUM

Resim ekleyip fiyat verebilirmisiniz

Bunun aynısı.Akşam evden bendekini çekebilirim. Jokerden 250 civarında almıştık. 150 ye verebilirm.
tripper-tippy-puset-little-green20384.jpg

Eklentiler

• tripper r.jpg
    tripper r.jpg
    4,2 KB · Görüntüleme: 122
Canim ben biraz daha uygun birsey istiyorum bunun kargosunuda düşünürsek biraz tuzlu oluyor ben istanbuldayım inanki sıfır gayet kullanışlı baston arabalar var istoc toptan satış Yeri ordan 120 ye buldum bizim travel Sistem güzel bi Arabamız var bunu sırf yurt dışına çıkacağız orda rahat olmasi için istiyorum

anladım. tabii kargo olunca her koşulda size pahalıya gelir. Ben de en kötü kargo sizden 120 falan yapabilirim. O bile bu durumda çok gibi :))

[QUOTE cadi, post: 36545334, member: 391083"]anladım. tabii kargo olunca her koşulda size pahalıya gelir. Ben de en kötü kargo sizden 120 falan yapabilirim. O bile bu durumda çok gibi :))[/QUOTE]

Canim nerde kaliyorsun sen ve resmini detayli eklersen esime bir gostereyim

Canim nerde kaliyorsun sen ve resmini detayli eklersen esime bir gostereyim[/QUOTE]

Ankarada oturuyorum ben. kargo ne kadar tutar bilmiyorum ama istersen akşam resim ekleyebilirim.

akşam acil işim çıktığı için resim yükleyemedim kusura bakmayın. En kısa zamanda yüklemeye çalışıcam.

QUOTE="umutlucadi, post: 36566563, member: 391083"]akşam acil işim çıktığı için resim yükleyemedim kusura bakmayın. En kısa zamanda yüklemeye çalışıcam.[/QUOTE]
Bekliyorum insAllah

Back