• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil şükürler!!!

talin

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2007
4.250
27
358
45
Hastanede, hasta odalarından çıkarken sıklıkla "acil şifalar" derim. ''Geçmiş olsun'' u çok kullanmam.

Şifa kelimesinden hoşlanıyorum. Ama şimdi de diyorum ki bu kalıp değişmeli. Acil şifalar değil, acil şükürler olmalı. Acil şükürler. Şükre yönel ve şifayı bul. Ya da şükre yönel ve şifa sana gelsin.

Şükür Yolculuğu = Şifa Yolculuğu = Kendini Tanıma Yolculuğu = Kendini Sevme Yolculuğu

Şifa deyince akla hemen hastalıkların iyileşmesi gelir fakat bu elbette sınırlı bir bakış açısıdır. Hayatında para durumunun şifaya ihtiyacı olabilir, ilişkilerinin şifaya ihtiyacı olabilir ya da kendini ifade etme konusunda şifaya ihtiyaç duyabilirsin... Kısacacı her konuda şifaya ihtiyacın olabilir. Hatta hangi konuda şifaya ihtiyacın olduğunun farkında bile olmayabilirsin.

Diyelim ki senin hedefin para durumunu şifalandırmak. Bu konuda uygulamalar yapar durursun. Ama zaman içinde para durumunda çok da değişen bir şey olmadığını fark edersin.

Ama bir dakika... Haftada iki gün ağrıyıp duran başına ne oldu? Aaaa... Uzun süredir ağrımıyor, nasıl da unutmuşum...

Her gördüğü yerde sana hiç hoşlanmadığın cümleler kuran o kişi artık neden sana böyle davranmıyor... Aaaaa... Son aylarda rüyalarına dadanan o kabuslarına ne oldu, ortalarda gözükmüyorlar. Ne ilginç... Halbuki onlarla ilgili herhangi bir çalışma yapmamıştın.

Şifa sana gelir.
Şifa senin ihtiyaçlarına göre gelir.
Şifa kendine has bir zamanlamayla gelir.
Şifa sırayı bilir.
Şifaya güvenebilirsin.
Hayatın zamanlamasına güvenebilirsin.

Kendini şükre yönlendirerek şifaya açmış olursun. Şifanın mucizelerini kabul etmeye hazırsındır. Evet arzuların var, kabul. Fakat şifanın da arzuları var. Evrenin de tıpkı senin, benim gibi arzuları var. Çok kabul etmek istemesek de bizim için hayırlısı o.

''Bunu kabul etmem çok zor, ben kendi isteklerimi şimdi istiyorum.''

Biz evrene bunu söylerken şunu gözden kaçırıyor muyuz? Ya evren de bizle aynı şeyleri düşünüyorsa :). Ben... Evren... Benim zihnim... Evrenin zihni...?!?

Şifa evrenden gelir. Şifa kaynaktan gelir. Şifa kaynakla bağlantı kurana gelir.

Bize düşen ne o zaman?

Düşüncelerimizi şükre yönlendirerek kaynakla bağlantıya geçmek, kendimizi şifaya açmak veeeeee şifanın zamanlamasına ve sırasına güvenmek.

Hepimize Acil Şükürler!

onur sargın'dan alıntıdıra.s.

çok guzel gerçekten haklı bır yazı.........................şukur çok onemlı ...zamanı geçmeden şukur........elıne sağlık guzel dost.............

çok değişik bi bakış açısı.teşekkürler

bencede şükür önce besmele ardından şükür emeginize saglık

Şifa sana gelir.
Şifa senin ihtiyaçlarına göre gelir.
Şifa kendine has bir zamanlamayla gelir.
Şifa sırayı bilir.
Şifaya güvenebilirsin.
Hayatın zamanlamasına güvenebilirsin.

yine harika bir paylasim insanin okudukca okuyasi geliyo tsklera.s.

Acil şifalar değil, acil şükürler olmalı. Acil şükürler. Şükre yönel ve şifayı bul. Ya da şükre yönel ve şifa sana gelsin.

cok guzel bi paylasim olmus,tesekkurlera.s.ama bi kisiye (acil sukurler)dedigimiz zaman sukretmedigimi nerden biliyosun,sen kimsin ,diye bi yanitlada karsilasmak var,,,bence yinede acil sifalar en iyisi,en azindan agresif bi yorumla karsilasma sansim yok,,,,

yanlis anlasilmasin,yorum cok hos ama yanlis anlamalarda olabilir,onun isin sey ettim yania.s.

Back
X