Acil !!! Sezeryan dikişlerinizi kaçıncı gün aldırdınız ???

glupglup

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.236
22
358
49
İstanbul
Doğumdan sonra kaçıncı gün alınıyor dikişler acaba ??? Canınız acıdı mı acaba dikişleri aldırırken? Ayrıntılı yazarsanız çok sevinicem.... Ben doğum yapalı 10 gün oluyor.

Canım geçmiş olsun ben dogum yapalı 4 ay oldu sezeryanla ama ben estetik oldum artıkmdikiş olayı yok diye biliyorum neden estetik olmadın saglıcakla büyüt yavrunu.

benim sezeryanımda estetikliydi ama üstüne birde dikiş atmışlar...
ve ben 1 hafta sonra sağlık ocağında aldırdım....alınırken hiç birşey hissetmiyorsun..korkma..

doktorun sana söylemeliydi kaçıncı gün aldıracağını,,10 gün çok olmuş bence dr yada sağlık ocağına sor aldır dikişini..

canım sen msj yazdıktan sonra yengeme sordum; o da sezeryan olmuştu bikaç yıl önce 2. kez.
onun dikişliymiş ve bir buçuk hafta sonra aldırmış, hiç acımadı dedi, ama onun iz biraz fazla kalmış.
inşallah senin dikiş yerin o kadar geniş ve kalın iz bırakmamıştır..olumunekankayizsmile

estetik dikişdi benimkisi de,yapıştırma yani o nedenle dikiş mikiş olmadığından aldırmaya da gerek olmuyor. Vücut kendi kendine elemine ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…