Tesekkur ediyorum cnm acile gitcek vaktim yok suan evde biraz duzelmeye calismak osyiyorumAcilde bi serum ya da iğne en etkilisi canım serum yemeden kalkamazdim ayağa şahsen geçmiş olsun
Yutkunamiyorum yanmadan cok asiri bitkinlik var tskklrBana garibal enfeksiyon gibi göründü ama.
Boğazda yanma falan varsa enfeksiyon vardır vücutta. Antibiyotiksiz toparlanabileceğinizi sanmıyorum.
Tesekkur ederimfakat ackle gitcek bile halim yok vede bademciklerim yillar once alinmisti sanirim faranjitBademciklerin şişmesi sonucu cis kaçırmayı duymuştum bir kere.
Bundan kaynaklanıyor olabilir, bademcik enfenksiyonu bence de.
Keske bir doktora gitseydiniz, serum iğne belki toparlardiniz bile.
Geçmiş olsun
Tskkrlr umarim toparlarimadaçayı ve tuzlu suyla gargara yapabilirsiniz ama sıcak olmasın ..Terlemeyi sağlayıp,ılık bir duş alın benceGeçmiş olsun ..
Tesekkur ederimfakat ackle gitcek bile halim yok vede bademciklerim yillar once alinmisti sanirim faranjit
Tesekkur ederim uygulayacagimbal+tarçın boğaza çok iyi gelir
toparlanmak için de
zencefil+ıhlamur+karanfil+tarçın+2 dilim elma. suyu kaynatıp bu karışımı çay gibi demle, yani onları kaynatma, çay gibi demle
2 bardak iç hemen alıyor kırgınlığı
bunlar yoksa
1 fincan çaya 6-7 karanfil at, 5 dk dursun iç
anında enerji veriyor
Sanırım çok fena üşütmüşsünüz. Zatürre falan olmadan hemen doktora gidinArkadaslar dun hicbirseyim yokken bugun faranjit gibi bir bicimde uyandim hafig bir yorgunluk bile yoktu uzerimde suan gittikce kotulesiykrum bogazlarkm agriyor yutkunamiyorum basim agriyor ayaklarkm tutmuyor ve afedersinoz cisimi kaciriyorum syarinda cok onemli bir gorusmem var nasil toparlanabilirim yada sizdede oluyor mu bunlar faranjitken?
Tsklr cnmatesiniz varmi ?
VARSA ? sabaaha kadar yorgaan sarilip yatin bi guzel terleyin baya bi iyi olursunzu ( eskilerin usulu yani )
İgne yapma ihtimalim yok ccaylarla gecirmeye calisiyorumAğrı kesici bi iğne 4-5 saat kaslarını idrarını ateşini falan halleder. Bi de uykunu getirmeyecek çaylarla boğazını rahatlatırsan günü kutlrtarırsın.
Aman diyim arkadaşım o usul bilmeden kötü durumlara sebebiyet verir ateşli hastanın üstü sıkı sıkı örtülmez.atesiniz varmi ?
VARSA ? sabaaha kadar yorgaan sarilip yatin bi guzel terleyin baya bi iyi olursunzu ( eskilerin usulu yani )
Yarindan sonra gidebilecegim ins tsklrSanırım çok fena üşütmüşsünüz. Zatürre falan olmadan hemen doktora gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?