• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil saglikla ilgili

duygu-90p

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
22
4
88
35
Arkadaslar dun hicbirseyimc

Son düzenleme:
Bana garibal enfeksiyon gibi göründü ama.
Boğazda yanma falan varsa enfeksiyon vardır vücutta. Antibiyotiksiz toparlanabileceğinizi sanmıyorum.

Bademciklerin şişmesi sonucu cis kaçırmayı duymuştum bir kere.
Bundan kaynaklanıyor olabilir, bademcik enfenksiyonu bence de.
Keske bir doktora gitseydiniz, serum iğne belki toparlardiniz bile.
Geçmiş olsun

Bademciklerin şişmesi sonucu cis kaçırmayı duymuştum bir kere.
Bundan kaynaklanıyor olabilir, bademcik enfenksiyonu bence de.
Keske bir doktora gitseydiniz, serum iğne belki toparlardiniz bile.
Geçmiş olsun
Tesekkur ederimfakat ackle gitcek bile halim yok vede bademciklerim yillar once alinmisti sanirim faranjit

adaçayı ve tuzlu suyla gargara yapabilirsiniz ama sıcak olmasın ..Terlemeyi sağlayıp,ılık bir duş alın bence ;) Geçmiş olsun ..

Tesekkur ederimfakat ackle gitcek bile halim yok vede bademciklerim yillar once alinmisti sanirim faranjit

bal+tarçın boğaza çok iyi gelir
toparlanmak için de
zencefil+ıhlamur+karanfil+tarçın+2 dilim elma. suyu kaynatıp bu karışımı çay gibi demle, yani onları kaynatma, çay gibi demle
2 bardak iç hemen alıyor kırgınlığı

bunlar yoksa
1 fincan çaya 6-7 karanfil at, 5 dk dursun iç
anında enerji veriyor

bal+tarçın boğaza çok iyi gelir
toparlanmak için de
zencefil+ıhlamur+karanfil+tarçın+2 dilim elma. suyu kaynatıp bu karışımı çay gibi demle, yani onları kaynatma, çay gibi demle
2 bardak iç hemen alıyor kırgınlığı

bunlar yoksa
1 fincan çaya 6-7 karanfil at, 5 dk dursun iç
anında enerji veriyor
Tesekkur ederim uygulayacagim

Ağrı kesici bi iğne 4-5 saat kaslarını idrarını ateşini falan halleder. Bi de uykunu getirmeyecek çaylarla boğazını rahatlatırsan günü kutlrtarırsın.

atesiniz varmi ?
VARSA ? sabaaha kadar yorgaan sarilip yatin bi guzel terleyin baya bi iyi olursunzu ( eskilerin usulu yani )

Arkadaslar dun hicbirseyim yokken bugun faranjit gibi bir bicimde uyandim hafig bir yorgunluk bile yoktu uzerimde suan gittikce kotulesiykrum bogazlarkm agriyor yutkunamiyorum basim agriyor ayaklarkm tutmuyor ve afedersinoz cisimi kaciriyorum syarinda cok onemli bir gorusmem var nasil toparlanabilirim yada sizdede oluyor mu bunlar faranjitken?
Sanırım çok fena üşütmüşsünüz. Zatürre falan olmadan hemen doktora gidin

Ağrı kesici bi iğne 4-5 saat kaslarını idrarını ateşini falan halleder. Bi de uykunu getirmeyecek çaylarla boğazını rahatlatırsan günü kutlrtarırsın.
İgne yapma ihtimalim yok ccaylarla gecirmeye calisiyorum

Limonun suyunu sık Tuzla ve gargara yap rahatlatıyor
Evde grip ilacı varsa iç yarım saat sonra falanda ılık suda aspirin plus falan iç yat terle sabaha kadar yatmadan boynunu falan vicksle sar iyice üstünü kat kat giy yorgan al kat kat yat uyu sabaha kadar bayağı toparlanırsın
Eğer faranjit ise

Back