bebikyUzlU Evli-Mutlu-Çocuklu Kayıtlı Üye 3 Eylül 2007 543 5 26 Ağustos 2010 Konu Sahibi bebikyUzlU #1 kızlar cildim için bi sabun aldım içindekileri size yazıyorum zararlı kimyasal varsa bana sölermisiniz?? içindekiler:sodium palmitate,sodium palmkernelate,sodium cooaate,aqua sodium chloride,EDTA,BHT,fragrance,free of artical colors :kedi:
kızlar cildim için bi sabun aldım içindekileri size yazıyorum zararlı kimyasal varsa bana sölermisiniz?? içindekiler:sodium palmitate,sodium palmkernelate,sodium cooaate,aqua sodium chloride,EDTA,BHT,fragrance,free of artical colors :kedi:
rebele Guru Kayıtlı Üye 21 Mart 2009 173 0 28 Ağustos 2010 Konu Sahibi bebikyUzlU #2 Bht adlı madde zararlı.
MissMini Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2010 668 69 28 Ağustos 2010 Konu Sahibi bebikyUzlU #3 EDTA'nında zararlı bi kimyasal olduğunu duymuştum hatta şampuanın içindede oluyor varsa kullanmayın diyorlar...
EDTA'nında zararlı bi kimyasal olduğunu duymuştum hatta şampuanın içindede oluyor varsa kullanmayın diyorlar...