ACİL... romantik aşk filmi

aycank

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.275
47
318
Ankara
arkadaşlar akşama eşimle izleyebileceğim aşk filmi arıyorum ama çok romantik olmalı titanic - ingiliz hasta gibi buaralar aramızda romantizm eksikliği yaşıyoruzda belki faydası olur

the notebook
gol evi
ask tarifi
hircin kiz
baska da gelmedi aklima simdilik

arkadaşlar akşama eşimle izleyebileceğim aşk filmi arıyorum ama çok romantik olmalı titanic - ingiliz hasta gibi buaralar aramızda romantizm eksikliği yaşıyoruzda belki faydası olur

Kasımda Aşk Başkadır/Sweet November

Hazır kasım ayındayken cuk diye oturur canım..

teşekkürler kızlar biz nezaman eşimle aramıza bi kırgınlık girse böle filimler izler hemen özür dileriz birbirimizden komik ama işe yarıyoooooo

canım şiddetle tavsiye ederim Kasımda Aşka Başkadır filmini..benim romatik aşk filmleri listemde ilk sırada bu var..yıllar önce seyrettim ama hala unutamam...bu arada yöntemin hiçde komik değil canım..çok ii yapıyosun..lazım böyle detaylar evliliklerde...öpüyorumm

kasımda aşk başkadıra katışıyorum süperrr bir film,

joe black var aşk filmi sayılırmı bilmem aşk var içind ve çok güzel bir film,

50 ilk öpücük güzel,

not defteri,
melekler şehri,
new yorkda bir son bahar,
pretty woman,
ghost,
selvi boylum al yazmalım :)))))
notting hill
rüzgar gibi geçti

sağolun kızlar söledikleriniizn bazılarını izlemiştim izlemedikleriminde cdlerini bulduklarımı alacam tekrar teşk hepinize

griffin and phoenix izleyin ,kırıldığınızda birbirinize. türkçe adı elveda sevgilim olarak geçiyor.

ne kadar boş şeylere canımızı sıktığımızı anlayacaksınız o zaman.

gölevi,aşk tarifi,cennet gibi,ve şunu mutlaka seyredın ben 3 defa seyrettım.not:seni seviyorum (p.s.I LOVE YOU) süper bir film.her defasında hem ağladım hem güldüm.bende eşimle aram bozukken seyretmıştım sonra sıkıca sarılıp barıştk Şeniz

ayyyy tatlım üzerinden epeyce zaman geçmiş ama malum insan ilişkileri hep yerinde durmuyor. yine ihtiyacın olursa diye ben de fikrimi ekleyeyim dedim
LOVE ACTUALLY benim favorim. en azından söylenenlerden hariç olarak. (ama türkçeye ne diye çevirdiler ki?)

aşk her yerde yerimseniben

ps i love you küskün çiftler için tam seyretmelik bir film sevdiğinizin sizi bırakıp gitmesi ne kadar dayanılabilir?. biraz eğlenmek için 50 ilk öpücük de izlenebilir her gün kendini size aşık etmek için uğraşan bir adam ne tatlı! the notebook da izlenebilir o da çok güzel bir aşk filmi. ama benim tarzım da en beğendiğim aşk filmi cesaretin var mı aşka? çok sıradışı...

hepinize teşekkür ederim kızlar sırayla izliyorum sölediklerinizi ama en çok not:seni seviyorum dan etkilendim diğerleride çok güzeldi

ıssız adam flimine bayıldım.bence sinemada izleyin o atmosfer başka,anlatılmaz yaşanır...:asigim:

şansa bak diyeceğim ama biraz komik kaçacak =) şu an aklıma gelmiyor, ya da uzun zamandır film izlemediğimden olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…