Saç Rengi ve Saç Boyama aciL?! renK

denizaysim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
520
2
96
30
Samsun
abLamın 1 hafta kadar sonra nişanı vaR
saçımı boyatıcam
merak edilenler bölümüne yazdım ama cevap alamadım yardımınıza ihtiyacım var
acaba bu rengi nasıl elde edebilirim?? ne renk boyadır bu?

:sinifsinif:

ya Da bu renk??

Son düzenleme:
biLmiyorum dogaL olup oLmaDIGINI BU SAC RENGıNı ELDE ETMEK ıSTıYORUM
AMA SARILARI DEGIL KAHVE TONU OLAN BÖLÜMÜ

internetten bakıyorum ama
koyu küllü kumral d
ye bi renk boyası çıkmıyor.
sadece koyu kumral var..

Son düzenleme:
sen saçını evde mi boyayacaksın kuaförde bnce kuaförde boya çünkü..saçın koyuysa bu renge geçerken küllü de olsa kou da olsa kızıllıklar kahvelikler ve hatta turunculuklar oluyo..bu rengi tam tutturamazsın gibi gelio bana..kuaföre götür resmi aynısını yapsın

evet saCım koyu kahve..
direk küllü koyu kumrala boyasam tutmazmı acaba..
yada papatyayla falan ilk sacımın rengini acsam
kuaförde boyatmayı hıc istemiyorum çünkü..

küllü kumral deil mi bu ya dorelik yok ki 6.1 dir bu buyuk ihtimalle..
dogal sac renginse eger koyu kahve boya yoksa tutar 2 -3 boyamaya ama boyaysa acmadan tutmuyo hiç bişiy..

canım benim doğal saçım aynen bu renkte, avril lavigne'inkinin de doğal rengi zaten. önleri de güneşten açılıo ve sarı oluyo. saçımı kızıla boyatmıştım geçen sene, 1-2 ay sonra pişman olup sarıya çevirttim ama o da kötü durduğu için doğal rengine dönmek istedim. Kuaför küllü koyu kumral olduğunu söyledi saçımın, ve hiçbir boyayla tamamen o rengin elde edilemeyeceğini söyledi zira edemedim de ama yaklaştı, çünkü boyandığı zamanki renk farklı oluyor bikaç hafta sonra farklı birkaç ay sonra hepten farklı bi renge dönüo saçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…