Saç Rengi ve Saç Boyama acil renk alarmı =))

meganfox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
16
1
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar,ben saçlarımı loreal recital ultra açıcı seriden küllü kahve 6.1 e boyadım,ve malum renk ile sonuclandı ''turuncu'' resmen,kendi sac rengim açık kestane ama bol miktarda beyazım var.ne beyazlarımı kapattı ne de ıstedıgım renkı eldeettım.
veşimdi saç rengimi acık kestane yada kızıllık olmayan bır kahve yapmak istiyorum.ne yapabilirim kızlar loreal casting yada recital serisinden secmek ıstıyorum.
yardım eden olursa cok sevınıcemmmmmmmmm

canım ya dogal sacınamı boyamıstın bende o rengı boyamayı cok ıstedım ama boyamadım,benım sacımda boyada var,neyse sana gelelım:) nasıl turunculuk cokmu keske resım koysaydın,bence palettenın kullu kumralına boya turunculugu kapatır,baska hangı renk yapsan turunculuk gıtmez kızıllık olusur en ıyı kapatıcı kullu kumral marka olarakta palette derım

saçımda boya vardı onun üzerine boyadım 6.1'i ama turunculaşma oldu ve beyazlarıda kapatmadı,sanırım ultra açıcı olmasından dolayı bır kızıllaşma oldu,şimdi artık kendi saçıma dönmek istiyorum cokta koyu olmasındna korkuyorum kararsız bırdonem gecırıyorum :S

ya kullu kahve nasıl turuncu yapar boyalarada guvenemeyecegız artık kullu dıye alıyorsun turuncu yapıyor bende o renge boyayacaktım ama ıyıkı vazgecmısım kumral boya bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…