birsugul Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2011 5 0 36 İzmir 28 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi birsugul #1 mrhaba herkese arkadaslarr ben bırtakım sıkıntılar nedenıyle pskıyatrıye gıttım suan ılac kullanıyorum fakat ıyı bır psikologlada konusmak ıstıyorum izmirde bildginz dalınada uzman bır pskolog varmı lutfen bana yardım edınn kafayı yıcem artıkkkk cvp beklıyorum bana özelden msj atın pskologun numrasını ısmını verın beklıyorum cunku burda yazdgımı bıle bulmaıyorum acemıyımm yanıı cvp beklıcem tskler allah razı olsun
mrhaba herkese arkadaslarr ben bırtakım sıkıntılar nedenıyle pskıyatrıye gıttım suan ılac kullanıyorum fakat ıyı bır psikologlada konusmak ıstıyorum izmirde bildginz dalınada uzman bır pskolog varmı lutfen bana yardım edınn kafayı yıcem artıkkkk cvp beklıyorum bana özelden msj atın pskologun numrasını ısmını verın beklıyorum cunku burda yazdgımı bıle bulmaıyorum acemıyımm yanıı cvp beklıcem tskler allah razı olsun
kestane_sekeri Guru Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2011 2.308 91 358 İstanbul 3 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi birsugul #2 canım kesinlikle müge tamar derim sana.en son ege üniversitesi hastanesindeydi şu an nerde bilmiyorum.netten araştırıp bulabilirsin.inan pişman olmazsın.
canım kesinlikle müge tamar derim sana.en son ege üniversitesi hastanesindeydi şu an nerde bilmiyorum.netten araştırıp bulabilirsin.inan pişman olmazsın.