Acil.. protezim düştü

Catharsis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
5.981
4.905
173
kızlar,
4 sene önce yaptırdgım protez dişim(tek bir dişti,köprü falan olmadı) düştü. ama diş sapasağlam elimde. çok doğal duruyordu,görüntüsünden çok memnundum.kendi dişim gibi sevmiştim. şimdi o doktora gidip yaptırma imkanım yok çünkü 12saatlik mesafede.. istanbuldayım o dişi alıp gitsem,yapıştırırlar mı sizce?

bu arada dişimin kökü de ağrı yapmadan yerinde duruyor.

istanbulda iyi diş hastanesi önerisi olan varsa onu da beklerim..

hiç panik yapma herhjangi bi dişçiyede gitsen onu yapıştırırlar yerine..ücretsiz yapmaları gerek bu işlemi..ama insafına kalmış tabi

sagol cnm..
aksama kaadar dişçi dişçi gezdım bugun. hiç insanlık kalmamış. kanal tedavısı görmüş dişe tekrar kanal yapmayı teklıf edenler, yeniden diş yapmak isteyenler, diş etin hasta önce onu halletmek lazım diyenler. bu diş tutmaz diyenler...
çok bunaldım..
en sonunda bir yer yapıştırdı 2 snde..
10lira ödedim ama mühim değil..

sağlık bu ya, agzımız deneme tahtası mı, her dişçi farklı bişi söylerse nasıl güvenip işlem yaptırıcaz anlamadım.

Merak etme o yapıştırılan diş uzun bir süre hiç kopmaz artık :) benimde kopmuştu tek kaplama sonra dr gittim yapıştırdım ve yıllardırk opmamıştı

Merak etme o yapıştırılan diş uzun bir süre hiç kopmaz artık :) benimde kopmuştu tek kaplama sonra dr gittim yapıştırdım ve yıllardırk opmamıştı

mersi cnm moral oldu..
ağzımı kapatmaya korkuyorum düşecek diye eyvahedigeldismile

mersi cnm moral oldu..
ağzımı kapatmaya korkuyorum düşecek diye eyvahedigeldismile

Hiçbişsey olmaz merak etme :) hatta ben bu yapıştırdıgım kaplayı 2 hafta önce çektirmek zorunda kaldım ..Doktor kaplamyı sökerken bir demir takıp baya kuvvetle asılıp kopardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…