Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElAcil oyun halısı ve dönence arıyorum.
Acil temiz oyun halısı ve fisher pricenin bu tavana yansıyan dönencesinden lazım. Oyun halısı da tiny lovenin olabilir. Dönence içinde tercihim fisher ama chicco filanda olur. Müziği birkaç çeşit olsun. Tavana börtü böcek yansısın oyuncaklarıda yıkanabilir peluş olsun isterim. Hemen lazım. Kızım çıldırıyor:) aciiiiiiiiiiiiiiil
65 tl olarak sayfama eklemiştim arkadaşım
ama daha da uyguna vercem. 47,5 tl diyorum. 2,5 tl ptt benden kesecek buçuklar o yüzden:)
iki şekilde kullanılıyor.sırt üstü yatarak tekmeleme ve neden sonuç ilişkisini geliştirecek oyuncakları ile dikkatini çeken açık hali
diğeri de emekleme tüneline dönüşüp içinden emekleyerek geçme durumu
sayfamda yazmıştım
sadece 3 tane tak çıkar oyuncağı ile oynadı kızım.
minderini kaldırdım hiç kullanılmadı
sadece 3 tane oyuncağını kullandı
biri müzikli ve gıcırdayan balık
biri zilli ve şişme top
diğeri ayna
üçü de cırtlı ve sallanıyor
fisher price marka
eksiği yok canım
sıfırı 100 tl
3 tare oyuncağı var zaten
onlarla oynadı kızım sadece onlarda kılcal çizikler var. Resimde gösterdim.
Minderi teerrrrtemiz
hiç oynamadı sıpa.. Bende aldığımız paraya kıyamayıp kaldırdım minderini. 3 tane parça oyuncağı verdim eline
fisher price marka
eksiği yok canım
sıfırı 100 tl
3 tare oyuncağı var zaten
onlarla oynadı kızım sadece onlarda kılcal çizikler var. Resimde gösterdim.
Minderi teerrrrtemiz
hiç oynamadı sıpa.. Bende aldığımız paraya kıyamayıp kaldırdım minderini. 3 tane parça oyuncağı verdim eline
bunun aynısı
FİSHER PRİCE OKYANUS OYUN HALISI YAZINCA BULURSUN İNTERNETTE. FİYATLARA DA BAK
Fisher Price Okyanus Harikaları Jimnastik Merkezi
Ürünü yumuşak bir oyun battaniyesi şeklinde kullanarak başlayın, bırakın harekete geçirici motifler, neşeli müzikler ve ilginç aktiviteler bebeğinizin vurma, yakalama ve çarpma dürtülerini harekete geçirsin.
Yüzüstü oyun zamanı geldiğinde, bir destek oluşturmak için bir ucundan yukarıya doğru katlayın, sonra bebeği uzanmaya ve çekmeye teşvik edecek aktivite oyuncaklarını takın.
Bebek hazır olduğunda, emekleyebileceği bir alan yaratmak için battaniyeyi ve kemerleri yeniden düzenleyin!
Battaniyeyi makinede yıkamak için kemerleri sökün veya taşıyabilmek için sadece katlayın.
Bebeğin Gelişimine Yönelik Faydaları:
3 aşama vurma, uzanma ve yüzüstü oyun & emeklemeyi teşvik eder ve bebeğin kol, bacak, mide ve boyun kaslarını güçlendirir.
Oyuncaklara vurdukça, yakaladıkça ve çarptıkça bebeğin motor becerilerini ve göz-el koordinasyonunu geliştirir.
Bebeğin hareketleri bir şeylerin oluşmasını sağlar, sebep ve sonuç ilişkisini öğretir.
Bebek gözlemlediği ve süprizleri tahmin ettiği için düşünme becerilerini geliştirir.
Renkli desenler görsel duyuları harekete geçirir
Canlı müzik dinleme becerilerini geliştirir.
merhaba . bende fisher price kelebekli rüyalar dönence var. fazla kullanmadık. temiz tüm parçaları mevcut. ilgilenirseniz sanalpazar . com sitesinde satıyorum. resimleride orada var. sanalpazar ürün kodu: 17028314 .içinde pilleri takılı olarak gönderiyorum. ve kargo ücreti dahil. fiyatı gayet uygun.
65 tl olarak sayfama eklemiştim arkadaşım
ama daha da uyguna vercem. 47,5 tl diyorum. 2,5 tl ptt benden kesecek buçuklar o yüzden:)
iki şekilde kullanılıyor.sırt üstü yatarak tekmeleme ve neden sonuç ilişkisini geliştirecek oyuncakları ile dikkatini çeken açık hali
diğeri de emekleme tüneline dönüşüp içinden emekleyerek geçme durumu
sayfamda yazmıştım
sadece 3 tane tak çıkar oyuncağı ile oynadı kızım.
minderini kaldırdım hiç kullanılmadı
sadece 3 tane oyuncağını kullandı
biri müzikli ve gıcırdayan balık
biri zilli ve şişme top
diğeri ayna
üçü de cırtlı ve sallanıyor