- 22 Mayıs 2024
- 173
- 22
- 25
- Konu Sahibi lazanya000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet pikMerhaba kızlar dün ve bugün ovülasyon testi yaptım bakarmısınız pikmi ????
Çok sağolunEvet, bugün pik görünüyor. Bugünü ve yarını değerlendirin.
Çok teşekkür ederimEvet pik
Evet pik
canim bunu gormemisim ben evet pik olmus bak demistim :) simdi catlamayi da gor mutlaka ayni saatte yapip yarin insallah tutsun dua ediyoruumMerhaba kızlar dün ve bugün ovülasyon testi yaptım bakarmısınız pikmi ????
selamlar henuz daha pik olmamis, pik gormediniz di mi bu testten once, eger gormediyseniz yapmaya devam edin, bugun yarin pik cikarsiniz, bazen aksiyor genelde dongunun 14.gununden sonra pik goruyorsunuz, en az 1 hafta daha yapin mutlaka bu onumuzdeki gunlerde pik gorursunuz, pikten sonraki gun de yapin catlamayi gorebilmek icinKızlar bende bugün acba yumrutlma çatlama olmuşum yapmaya devam edeyim adet bu yana yapıyorum hep böyle çıkıyor adet tarihi 29 Haziran bitiş 4 Mayıs ayın 12 Mayıs ta 13 Mayıs'ta yumrtulma testi yapıyorum devam etmeliyimi lütfen banda yardımcı olun nezmana kadar devam edecem ayın kaçına kadar testi yapcam gebelik içinde hangi gün test yapayım Bilgi istiyorum
6 gün daha yumrutlma testi yapayım takı koyu olna kadar değil efendimselamlar henuz daha pik olmamis, pik gormediniz di mi bu testten once, eger gormediyseniz yapmaya devam edin, bugun yarin pik cikarsiniz, bazen aksiyor genelde dongunun 14.gununden sonra pik goruyorsunuz, en az 1 hafta daha yapin mutlaka bu onumuzdeki gunlerde pik gorursunuz, pikten sonraki gun de yapin catlamayi gorebilmek icin
o gunlerde de mutlaka deneme yapin, sonrasinda da catlamadan sonra 14 gun sayarsaniz eger bebis tuttuysa gebelik testi yapabilirsiniz :)
daha var teste en az 6 gun devam edin
t kismi c kismindan daha koyu olunca pik olacak, devam edin, ben bu hafta gorebilirsiniz diye dusunuyorum6 gün daha yumrutlma testi yapayım takı koyu olna kadar değil efendim
Tamm efendim Allah razı olsun senden yapcamm bir hafta boyunca yapcamm takı koyu olana kadar devam beni OKDAR mutlu etin ki Allah'ta seni mutlu etsin inşallaht kismi c kismindan daha koyu olunca pik olacak, devam edin, ben bu hafta gorebilirsiniz diye dusunuyorum
amin amin insallah hepimizi etsin allah, bekliyorum sen at ben bakarim dedigim gibi :)Tamm efendim Allah razı olsun senden yapcamm bir hafta boyunca yapcamm takı koyu olana kadar devam beni OKDAR mutlu etin ki Allah'ta seni mutlu etsin inşallah
canim bunu gormemisim ben evet pik olmus bak demistim :) simdi catlamayi da gor mutlaka ayni saatte yapip yarin insallah tutsun dua ediyoruum
Allah razı olsun inşallah ya . yarın yapıcağım testin silik mi olması gerekiyor
İnşallah tutar ya Allah sizlerden razı olsun . Benimde ilk denemem pek bilgi sahibi değilim . Yarın silik olması gerekiyor sonucun sanırım öylemi acabacanim bunu gormemisim ben evet pik olmus bak demistim :) simdi catlamayi da gor mutlaka ayni saatte yapip yarin insallah tutsun dua ediyoruum
yani genelde bir gun icinde catliyor, bazilarinin 2-3 gun de pik kaldigi oluyor ama bence yarin catlicak seninki de, yarin ayni saatte testi yapip at bakalimm insallah guzel olsun, bu gunleri degerlendirmeyi de unutmayiiinİnşallah tutar ya Allah sizlerden razı olsun . Benimde ilk denemem pek bilgi sahibi değilim . Yarın silik olması gerekiyor sonucun sanırım öylemi acaba
Ozaman ben yarın saat onda yine tekrarlıyorum testi inşallah çatlama olur çok teşekkür ederim yarını bekleyelim bakalımyani genelde bir gun icinde catliyor, bazilarinin 2-3 gun de pik kaldigi oluyor ama bence yarin catlicak seninki de, yarin ayni saatte testi yapip at bakalimm insallah guzel olsun, bu gunleri degerlendirmeyi de unutmayiiin
Bir keresinde 19 gün test yapmıştım 20. Günde gormustum.Kızlar bende bugün acba yumrutlma çatlama olmuşum yapmaya devam edeyim adet bu yana yapıyorum hep böyle çıkıyor adet tarihi 29 Haziran bitiş 4 Mayıs ayın 12 Mayıs ta 13 Mayıs'ta yumrtulma testi yapıyorum devam etmeliyimi lütfen banda yardımcı olun nezmana kadar devam edecem ayın kaçına kadar testi yapcam gebelik içinde hangi gün test yapayım Bilgi istiyorum
üç tane yaptım iki kaset ve bir çubuk neden böyle kasetlerde pik çubukta silik çatlamamış sanırım belki hiç yumurtlama bile görmemişimdir şimdi hangisine inanıcam yacanim bunu gormemisim ben evet pik olmus bak demistim :) simdi catlamayi da gor mutlaka ayni saatte yapip yarin insallah tutsun dua ediyoruum
canim cubuk olan o kadar hassas olmayabilir mi digerleri kadar? Sen hangisinden yapiyosan ondan uapmaya devam et sasar cunku darklilarla karsilastirirsanüç tane yaptım iki kaset ve bir çubuk neden böyle kasetlerde pik çubukta silik çatlamamış sanırım belki hiç yumurtlama bile görmemişimdir şimdi hangisine inanıcam ya
Elimde sadece çubuk kaldı . Ozaman akşam nöbetçi eczaneye gidipte alıyim belki yarın çatlar inşallahcanim cubuk olan o kadar hassas olmayabilir mi digerleri kadar? Sen hangisinden yapiyosan ondan uapmaya devam et sasar cunku darklilarla karsilastirirsan