Adete ne kadar var?Kızlar birkaç gün önce de foto atmıştım c t çizgisi eşitti diğer günler t silik çizgi haline dönüştü bugün ise elimde tek test kaldığı için yapmıştım böyle bi şey çıktı. Lütfen yorumunuzu bekliyorum
Adete ne kadar var?
o ooomm tekrar yumurtluyo olabılırsın . o esıt cıktıktan kacgun sonra boyle oldu.. hamılelıkte de boyle cıkıyo ya ondan sordum. hakkında hayırlısı canım
3 gün öncesi de koyuluk eşitti canım 2 kere mi yumurtlamış oluyorum o zmanTesti pik canim degerlendir bu gunleri
Evet canim 2 kere yumurtladin3 gün öncesi de koyuluk eşitti canım 2 kere mi yumurtlamış oluyorum o zman
Canım sen degerlendir bence 1-2 gün daha
Sizin yumurtlama muallakta olduğu için bEnce gün gün degerlendirin. Normal zamanlarda ise gün asiri oneriyor doktorlarda saglikli sperm olusumu icinPeki değerlendireyim. gün aşırı ilişki öneren de oluyor günlükte
Sizce hangisi doğru
Evet canim 2 kere yumurtladin
Eğer dediğin gibiyse
İnşallah tutar
Sizin yumurtlama muallakta olduğu için bEnce gün gün degerlendirin. Normal zamanlarda ise gün asiri oneriyor doktorlarda saglikli sperm olusumu icin
Bu testi nerden aldin canimTamamçok teşekkür ediyorum ⚘
İnstagramda bir gebenin günlüğü sayfasından aldım cnmBu testi nerden aldin canim
Bi ara orasi hakkinda testler bozuk çıkıyor diyenler olmuştu dogru mu peki? Yumurtlamayi gordunmu canimİnstagramda bir gebenin günlüğü sayfasından aldım cnm
Yok ben ilk defa yapıyorum testi ama gayet de memnun kaldım. Başka bi marka daha almıştım o bozuk gösteriyordu bu gayet iyi. Fotoğraftakiler gibi 2 kere gördüm yumurtlama birini 17.gün birini 20. GünBi ara orasi hakkinda testler bozuk çıkıyor diyenler olmuştu dogru mu peki? Yumurtlamayi gordunmu canim
Anladm canim bende bu ay adet olursam alicam :)Yok ben ilk defa yapıyorum testi ama gayet de memnun kaldım. Başka bi marka daha almıştım o bozuk gösteriyordu bu gayet iyi. Fotoğraftakiler gibi 2 kere gördüm yumurtlama birini 17.gün birini 20. Gün
İnşallah hayırlarla ihtiyacınız olmaz da almazsınızAnladm canim bende bu ay adet olursam alicam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?