• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acil ovülasyon takibi yapanlar yardımcı olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Havana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
59
43
3
31
Kızlar birkaç gün önce de foto atmıştım c t çizgisi eşitti diğer günler t silik çizgi haline dönüştü bugün ise elimde tek test kaldığı için yapmıştım böyle bi şey çıktı. Lütfen yorumunuzu bekliyorum

Eklentiler

• IMG-20191216-WA0009.jpeg
    IMG-20191216-WA0009.jpeg
    28,9 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar birkaç gün önce de foto atmıştım c t çizgisi eşitti diğer günler t silik çizgi haline dönüştü bugün ise elimde tek test kaldığı için yapmıştım böyle bi şey çıktı. Lütfen yorumunuzu bekliyorum
Adete ne kadar var?

o ooomm tekrar yumurtluyo olabılırsın . o esıt cıktıktan kacgun sonra boyle oldu.. hamılelıkte de boyle cıkıyo ya ondan sordum. hakkında hayırlısı canım:eek:

Adete ne kadar var?

2 hafta felan olabilir düzenli adet olmuyorum. 3 gün felan önce gördüm eşit koyuluğu sonraki gün silikti bende yumurtladım die düşündüm yapmamıştım 2 gündür bugün öylesine yaptım kopkoyu çıktı sonuç anlam veremedim

Peki değerlendireyim. gün aşırı ilişki öneren de oluyor günlükte
Sizce hangisi doğru
Sizin yumurtlama muallakta olduğu için bEnce gün gün degerlendirin. Normal zamanlarda ise gün asiri oneriyor doktorlarda saglikli sperm olusumu icin 😊

Evet canim 2 kere yumurtladin
Eğer dediğin gibiyse
İnşallah tutar

3 4 gün önce attğım foto canım. Yardımcı olan arkadaşlar son gün yumurtlama olmuş demişti o eşitlikten sonraki gün zaten t silik olmuştu

Eklentiler

• 20191211_113013.jpg
    20191211_113013.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 29
Bi ara orasi hakkinda testler bozuk çıkıyor diyenler olmuştu dogru mu peki? Yumurtlamayi gordunmu canim
Yok ben ilk defa yapıyorum testi ama gayet de memnun kaldım. Başka bi marka daha almıştım o bozuk gösteriyordu bu gayet iyi. Fotoğraftakiler gibi 2 kere gördüm yumurtlama birini 17.gün birini 20. Gün

Yok ben ilk defa yapıyorum testi ama gayet de memnun kaldım. Başka bi marka daha almıştım o bozuk gösteriyordu bu gayet iyi. Fotoğraftakiler gibi 2 kere gördüm yumurtlama birini 17.gün birini 20. Gün
Anladm canim bende bu ay adet olursam alicam :)

Back