Acil ovitrelle lazım yardımcı olabilecek varmı

elaelbam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
5
0
1
27
Elinde fazla ovitrelle olan varmı il farketmez birsekilde ulaşabilirim yada ovitrelle bulunan eczane öneriniz varmı aylardır bulamıyoruz Erzurum'da

Canım onun yerine gonepeptil diye muadili var bana ovitrella bulamazsan onu olabilirsin demişti doktor

Canım yazdığın ilaç cinsiyet hormonlarını azaltan ilaç yani ovitrelle in tam zıttı bir ilaç

Tam zıttı nasıl olur ki? Bana ovitrel bulamazsan onun yerine 2 tane gonepeptil vurul dediler. Ben hatta önce onu aldım sonra ovitral bulunca dolabımda duruyor bu aldıklarım.

Forumdada bir sürü kişi bu ilacın yerine size dediğim ilacı kullanmış. Tabiki önemli olan size doktorunuzun verdiği ama bulunamadığı zamanlarda tedavi aksamasın diye diğeride kullanılıyor.

Siz nereden çıkardınız ki tam tersi olduğunu

Haklı olabilirsiniz doktoruma sorucam bu ilacı prokpektusunde cinsiyet hormonlarını azaltır diye bir ibare var o yüzden kendimce değerlendirdim yanlış kanıya varmış olabilirim
Dediğiniz ilaç piyasada kolay bulunabiliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…