İlköğretim Yorum ve Soruları Acil önerilerinizi bekliyorum...

L

llncaddy

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi llncaddy
Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz önümüzdeki pazartesi öğretmenler günü. Bizde kızımla birlikte öğretmeni için bir slayt gösterisi hazırladık. Ancak müzik olarak ne seçeceğimizi bilemiyoruz. Bende burada sizlere danışmak istedim. Yaa söylermisiniz nasıl bir müzik eklemeliyim slayta. İsim önerebilirmisiniz. Herkese şimdiden teşekkürler. a.s. Bu arada kızım henüz birinci sınıfta. kaydirigubbakcemile2

• Konu Sahibi llncaddy
Ya bende bugün öğretmenler günü için bi slayt hazırladım.Sözsüz müzik kullandık.Klasik müzik kullandık.Yedi karanfilde kullanabilirsin uygun olur.Çocukların seslendirdiği bir şarkıda olabilir.

• Konu Sahibi llncaddy
evet bizde yapmıstık böğle bir slayt lime vere ye sözsüz müzikler değince bir çok seçenek cıkıyor karsınıza insallah bulabilirsiniz

• Konu Sahibi llncaddy
Sanırım Cat Stewens'in Lady Darbanville isimli şarkısını ekliyeceğiz. Bu müzik epeyce yakıştı. Çok hoş bir melodisi var.Sözleri yabancı olunca çokta kafa karıştırmıyo. Ama kızım hepsi grubunu çok seviyor. Grubun sen bir tanesin şarkısıda çok güzel. Sözlü olduğu için biraz karışıkız. Artık kızımla karar vericez. umarım iyi bir çalışma olur. kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2

• Konu Sahibi llncaddy
Evet slaytımızı hazırlayıp hediye ettik. Çok hoş bişey oldu. Öğretmenimizde 20 yıllık eğitim hayatında ilk defa böyle bir öğretmenler günü hediyesi almış ve çok sevindi. Biz müzik olarak Candan Erçetin'in Melek isimli şarkısını kullandık. Sözleri olmasına karşın resimlere çok yakıştı. Böyle slaytlar hazırlamak isteyen arkadaşlar varsa fikir olsun diye paylaşmak istedim. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…