Elektrikli Süpürgeler Acil öneri elektrik süpürgem bozuldu

HBT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
22
13
35
Merhaba elektrik süpürgem bozuldu para vericeksem degsin istiyorum. .öneriniz varmi toz Torbalı yada sulu olanlar bana göre değil. .şu kutuyu çek çıkar Dök olanlar iyi ☺marka ve model önerirsiniz sevinirim

Merhaba elektrik süpürgem bozuldu para vericeksem degsin istiyorum. .öneriniz varmi toz Torbalı yada sulu olanlar bana göre değil. .şu kutuyu çek çıkar Dök olanlar iyi ☺marka ve model önerirsiniz sevinirim

Merhaba.
Ben Philips Marathon Ultimate fc 9923 modelini kullanıyorum.
Toz torbasız hepa filtreli.
Ben çok memnunum tavsiye ederim.

Fiyatı biraz yüksek ama son kuruşuna kadar değiyor vallahi.

Çok iyi istersen dyson, kaliteli dersen Philipsten şaşma.

samsungu tavsiye ederim max hız seçeneği var halıyı yerden kaldırıyor

Evdeki Arçelik makinemden memnun olmadığım için(çekim gücü oldukça zayıftı) hazır kampanya da varken Samsung aldım,almaz olaydım.Çekim gücü hariç hiçbirşeyinden memnun değilim.Ne yapın edin ama Samsung almayın,benimki gibi başınıza bela olmasın.Olumsuz özellikleri şöyle:
-Sap gibi bir tutamak yapılmış ama makineyi oradan tutup taşımaya kalkınca iç tarafta onu tutan plastik dışarı doğru çıkıyor ve bu da soruna neden oluyor.o yüzden makineyi bir yerden bir yere taşımak için kucaklamanız gerekiyor :)
-Saplardaki boru ve aparat takıp çıkarma yerleri dandik bir klips sistemiyle yapılmış,2 ay sonra koptu ve şimdi boruları ve süpürge ucunu hiçbir şekilde çıkaramıyorum.
-Süpürgenin ucundaki aparatın üzerindeki fırçalı-fırçasız temizleme yapabilmek için yapılmış müthiş dandik düğme zaten oldukça zor hareket etmekteydi ve sanırım 50.kullanımda içten kırıldı,şu an çalışmıyor.Yani artık halı dışındaki zeminleri temizlemek neredeyse imkansız hale geldi.
-Toz filtresi dayanıksız bir sünger ve kenarındaki silikondan oluşuyor.Bir kaç kullanımdan sonra baktım ki silikonla sünger birbirlerinden ayrılmaya başlamış.
-Ayrıca hortumu çok ucuz bi malzemeden yapılmış,temizlik yaparken kıvrılıp makineyi boğuyor.
Bne hiç böyle uyduruk bir makine görmemiştim,sağolsun Samsung uğraşıp yapmış.
150-200 fazla verip Philips Maraton almadığıma pişman oldum.

Tabiiki ihlasin temizlik robotu derim.satisini yaoiyorum.istersrniz ozelden yaza bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…