• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil öneri bekliyorum lütfen :(

Lilyvemarshall

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2020
21
7
16
25
Merhabalar Bi önceki konumda belirtmiştim. Ablamla ilgili bazı sıkıntılar var. Son zamanlarda ağır bir depresyon sürecinde. Psikiyatriye gittik zestat verdi uykusuzluk problemi vardı uyuyamıyordu ancak bir gün kullandı sadece. Çok mutsuz hissettiğini söyledi. Sersem gibiydi zaten o bir günde de.
Bence psikologa da gözükmesi lazım.Çünkü karaktersel bir problem var bence. Ama hiç bilmiyorum. Uygun fiyatlı iyi psikologlar var mı? 150-200 seans ücreti olabilir. İstanbulda yaşıyoruz. Çok araştırdım ancak doğru düzgün yorumlara rastlayamıyorum.
Önerilerinizi deneyimlerinizi bekliyorum.

Psikolog bilmiyorum da canım geçmiş olsun depresyon süreci ben de yaşadım ilaçları aldığından emin olun yani birakmasin asla bide çok yalnız bırakmamaya calisin ilaçları ilk kullanildigin da intihar fikirleri düşünceleri olabiliyo zaten depresyon süreci bu şekil de ama zamanla geçiyor inşallah bı an önce atlatır çok zor bı durum yaşayan bilir biraz uzun süreç de olabilir ama atlatacaktir

Psikolog bilmiyorum da canım geçmiş olsun depresyon süreci ben de yaşadım ilaçları aldığından emin olun yani birakmasin asla bide çok yalnız bırakmamaya calisin ilaçları ilk kullanildigin da intihar fikirleri düşünceleri olabiliyo zaten depresyon süreci bu şekil de ama zamanla geçiyor inşallah bı an önce atlatır çok zor bı durum yaşayan bilir biraz uzun süreç de olabilir ama atlatacaktir
Ya bilemiyorum ki artık. Zorla da veremem ki ilacı. Aslında dışarı çıkınca falan her şey yolunda giderse onun için iyi oluyor. Doktora sadece uykusuzluk çektiğini söylemiş ondan bu ilacı vermiş. İlaçları nasıl bıraktınız peki? Yani bıraktıktam sonra iyi mi oldunuz

Ya bilemiyorum ki artık. Zorla da veremem ki ilacı. Aslında dışarı çıkınca falan her şey yolunda giderse onun için iyi oluyor. Doktora sadece uykusuzluk çektiğini söylemiş ondan bu ilacı vermiş. İlaçları nasıl bıraktınız peki? Yani bıraktıktam sonra iyi mi oldunuz
Ben hala bırakamadım düşük doz da kullanıyorum iki yıl oldu bırakınca sınırlı oluyorum zaten yapım öyle maalesef suanlik bırakmayı düşünmüyorum onun için . Ama ilaç içmesi lazım

O ücrete belki döner sermayeli üniversite hastanelerinin düçentlerinde bulabilirsiniz. Muayenehane olmaz o ücretle

İlaçları 1 gün kullanmakla olmaz. ilaçlarının etkisini görmek için ortalama en az 6 ay kullanmak gerekiyor. Psikoloğa gitseniz de ilaçlara devam edin der zaten. Allah şifa versin inşallah.

Back