- 11 Ocak 2025
- 16
- 2
- 1
- Konu Sahibi ebrulibulut
Merhaba arkadaşlar. Ben akciğer pıhtı atma sorunu yasadim. Hastaneden çıktıktan sonra Bir süre Oksapar 4000 vurulmam gerekiyor. Elinde ihtiyac fazlasi kalan varsa benimle iletişime geçebilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunuzu duvarınızda ve duvarımda paylaşayım, umarım siteden birilerinin elinde vardır lakin size buradan birileri parayla satmaya kalkarsa lütfen bize haber verin çünkü Sağlık Bakanlığı kararı gereği parayla ilaç satışı hem kanunsuz hem yasak.Merhaba arkadaşlar. Ben akciğer pıhtı atma sorunu yasadim. Hastaneden çıktıktan sonra Bir süre Oksapar 4000 vurulmam gerekiyor. Elinde ihtiyac fazlasi kalan varsa benimle iletişime geçebilir mi?
Allah acil şifa versin inşallah birilerinde vardır sitede.Dozajdan dolayi bir kutu (10 adet) igne normalde 5 gün yetmesi gerekirken bana 2.5 gün gidiyor
ebrulibulut, vereceğim linke tıklayın angelcrazy arkadaşımızın elinde oksapar varmış hala varsa belki yardımcı olur, bu arada vereceğim linkte de oksapar aradığınızı yazın, ilaç arama sayfası olduğu için daha çok üyenin görme ihtimali var.Bir ay kullanacagim icin doktor rapor vermedi. Bana lazim olan bir aylik toplam12 kutu cunku gunde 4 igne oluyorum. Fakat recetenin verdigi 6 kutu. Yani 6 kutu ihtiyacım var