• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL OKSAPAR 4000 İHTİYACIM VAR

ebrulibulut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
8
0
1
Merhaba arkadaşlar. Ben akciğer pıhtı atma sorunu yasadim. Hastaneden çıktıktan sonra Bir süre Oksapar 4000 vurulmam gerekiyor. Elinde ihtiyac fazlasi kalan varsa benimle iletişime geçebilir mi?

Doktor dozajimi 4000 oksapar sabah 2 gece 2 olarak gunde 4 adet ayarladi. Fakat recete gunde 2 adete kadar verdiği icin sistemde 10 günlük görünen igne bana 5 gün gidiyor. O yüzden ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar. Ben akciğer pıhtı atma sorunu yasadim. Hastaneden çıktıktan sonra Bir süre Oksapar 4000 vurulmam gerekiyor. Elinde ihtiyac fazlasi kalan varsa benimle iletişime geçebilir mi?
Konunuzu duvarınızda ve duvarımda paylaşayım, umarım siteden birilerinin elinde vardır lakin size buradan birileri parayla satmaya kalkarsa lütfen bize haber verin çünkü Sağlık Bakanlığı kararı gereği parayla ilaç satışı hem kanunsuz hem yasak.

Böyle durumlarda rapor cikarilmiyormu pıhtı atmış sonuçta sorun var eskisi gibi kan sulandırıcı temin edilmiyor gercekten zorlaşti ücrete tabii oldu baya her eczane bile vermiyor

Bir ay kullanacagim icin doktor rapor vermedi. Bana lazim olan bir aylik toplam12 kutu cunku gunde 4 igne oluyorum. Fakat recetenin verdigi 6 kutu. Yani 6 kutu ihtiyacım var

Amin tum hastalara İnşallah. Tedavim iyi gecti bir hafta hastanede yattim. Simdi tekrar olmasini onlemek icin oksapar vurulmam gerekiyor

Back