• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL: Ofise Uygun Parfümler?

elvarez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
7
1
86
Ankara
Selam arkidişlerim :))

Yakın bir tarihte çook önemli bir iş organizasyonumuz var ve benim bütüün parfümlerim tükenmiş durumda mafoldumben Zaten normalde de nispeten cicili bicili kokuları seven bir insanımdır. Ama organizasyonun önemi ve resmiyeti nedeniyle hem çok güzel kokan, hem de ağır olmayan (sanırım çiçek kokuları daha uygun olacak) bir parfüme ihtiyacım var. Aslında Bvlgari Omnia Crystalline adlı parfüm tamm bu gruba giriyor ama maalesef onu da ofisteki tüm hanım arkadaşlarım kullanıyor :çok üzgünüm: ACİLEN DESTEKLERİNİZE İHTİYACIM VAR KIZLARRR, LÜTFEN YARDIM EDİNNN :bbo: ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM HEPİCİĞİNİZE hihoyyyt

Hugo Boss deep red bence aradığın parfüm bu.Hem çok bilindik değil.Hem ofis ciddiyetine yakışacak kadar baharatlı.Aynı zamanda çiçek kokuyor ama buram buram çiçek kokusu değil.Yanındakileri bayacak kadar da ağır değil.Tavsiye ederim.Bence pişman olmazsın.

Hugo Boss Hugowomen,Davidoff Cool Water,Elizabeth Arden Sunflowers,Tommy Hilfiger Tommy girl,Lanvin Rumeur,Dior Miss Dior,Estee Lauder Pleasures,Chanel Cristalle eau verte,Lancome Miracle...................

Bulgari pour femme ve Elizabeth Arden 5th avenue de ofis için uygunbayanssulusmile

dolce gabbana rose the one çok güzel bir koku
lancome miracle so magic buda baya çiçeksi bir koku denemeni tavsiye ederim..

hiç kullanmadım ama şimdi gözüme çarptı strawberrynet.com da : Gloria Vanderbilt - Vanderbilt

* Saf asaletin özünü yakalar.
* Mimoza, gül ve baharatlı oryantal çiçekler ile harmanlanmıştır.
* Gündüz kullanım için mükemmeldir, işyerinde kullanım için idealdir.

buyrunnnnnnnnn

bi de şu güzel göründü strawberrynet.com da :)

Kathy Hilton - My Secret

* Kalp şeklinde menekşe rengi mücevher bir şişede sunulan lüks parfüm.
* Zerafet, kadınsılık ve seksilik esintileri taşır.
* Size saf bir ferahlık ve zevk verir.
* Mandalina, beyaz süsen, şakayık, yasemin ve kayısı yaprağı notaları sunar.
* Sandal ağacı, vanilya, misk ve altın kehribar akordları ile harmanlanmıştır.
* Tüm ortamlar için mükemmeldir.

İKİSİ DE UCUZ OLUNCA VE AÇIKLAMALARI DA GÜZEL OLUNCA ÖNERDİM. DEĞİLSE DENEMİŞ DEĞİLİM :)

Hepinize çoook teşekkür ederim kızlar. tüm önerileri not aldım ve hemen denemelere geçiyorum :))) Süpersiniz!!! :46:

Kızlar selam,

Aldığım parfümleri sizinle paylaşmak istedim:

Escada - Magnetism
Estee Lauder - Pleasures
Bvlgari Pour Femme

Bir de akşam galası için (ve enn sevdiğim koku olduğu için :3: ) Lolita Lempicka aldım...

Lancome Miracle'a da bayıldım ama param yetmedi :14: bir dahaki sefere kesinn diyorum :12:

Öpüldünüz şekerler :71:

Hepinize tavsiyeleriniz için tekrar tekrar teşekkür ederim

bnce lacoste classıc, sheisedo zen, bvlgari jasmın noır, cabotıne, promess, chanel chance, jadore, guccı rush2, pleasures ofıste kullanılabılecek kokular

coco chanel mademoiselle bu konuda gözüm kapalı önerebileceğim bir parfüm.çok klas ve şık bir kokusu var.

Back