Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah Evet araştırdığıma göre 1-2 gün önceden de gelebiliyormuş nişan.Tahmini doğum tarihim ekim sonu.İlk gebeliğim ve sanırım bu yüzden panik oluyorumNişanda hemen doğum başlamıyor diye biliyorum ama mutlaka doktorunuza danışın. Bende 38deyim bu arada
Hemen doğum başlamaz ama doktoruna haber vermelisin.
Endişe etme ilk gebelikte hepimiz öyleydik korkma sakin ol çocuk bu haftada gelişimini tamamlamış oluyor yani şimdi gelse bile sorun olmayacak muhakkak doktoruna haber ver sancılar başlar sık sık artarsa direkt hastaneye gidersinÇok teşekkür ediyorum
Uyumaya dahi korkuyorum inanın.Endişe etme ilk gebelikte hepimiz öyleydik korkma sakin ol çocuk bu haftada gelişimini tamamlamış oluyor yani şimdi gelse bile sorun olmayacak muhakkak doktoruna haber ver sancılar başlar sık sık artarsa direkt hastaneye gidersin
Çok teşekkür ediyorum.inşallah Ben 3 saati atlatamadım 3 hafta öncesi nişan gelse geçmezdi o zaman dilimi bana :)Benim 3 hafta önce gelmişti ki normal de doğurmadım sezaryen oldum. Yine de bi kontrole gitmekte fayda var. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Tahmin edebiliyorum bizde o süreçten geçtik Google’a doğum belirtilerine bak hangisi mevcut hangisini değil mevcut olanlar fazlaysa acile gidersinUyumaya dahi korkuyorum inanın.
Benim nişanım geldikten 3 ya da tam hatırlamıyorum 4 gün sonra sancılarım başlamıştı yani sancı ya da su gelmeden telaşa kapılmayın :)Kızlar akıntı ile karışık pembe leke geldi.38.haftadayım.Bebeğin hareketleri normal.Bel ağrısı dışında başka bir durum yok.
Hastaneye gitmem gerekir mi yoksa aralıklı sancı ya da su gelmesi beklemeli miyim ?
Eh bana da kolay geçmedi, başka sıkıntılarımız vardı. Bir de 34. Haftada geldi benim. Sizin haftanız iyi şükür tek başına doğum belirtisi değil zaten.Çok teşekkür ediyorum.inşallah Ben 3 saati atlatamadım 3 hafta öncesi nişan gelse geçmezdi o zaman dilimi bana :)
İçimi rahatlattınız gerçekten.Çok teşekkür ediyorum tekrarTahmin edebiliyorum bizde o süreçten geçtik Google’a doğum belirtilerine bak hangisi mevcut hangisini değil mevcut olanlar fazlaysa acile gidersin
Ama dediğim gibi muhakkak doktoruna söyle benim oğlan acil sezaryenle 38+6 da alındı gelişimi tamamlanmıştı çok şükür sakın endişe etme
Regl sancısı gibi hafiften geliyor benim sancı da…Nişan dan 3 4 saat sonra hafif sancilablnmistim ben sağlıkla kucaklamaniz dileğiyle
Kendine ve bebişine iyi bak fıstık sağlıkla kucağına al ve güzelce kavuşunİçimi rahatlattınız gerçekten.Çok teşekkür ediyorum tekrar
Regl sancısı gibi hafiften geliyor benim sancı da…
Çok teşekkür ediyorum
Çok naziksinizzzz çok teşekkür ederimKendine ve bebişine iyi bak fıstık sağlıkla kucağına al ve güzelce kavuşun
Öaşallah sağlıkla büyütBen doğurdum hanımlar
çok teşekkür ediyorum.inşallah tüm bebişlerimiz sağlıkla büyüsünÖaşallah sağlıkla büyüt