Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Acil!! Mobilyalarım için yorum ve öneriler bekliyorum :)) Karar günüm bugün:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Mutercimmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
53
0
Arkadaşlar düğünüm HAziran sonu ve çok az vaktim kaldı. Yaklaşık on gündür mobilya bakıyorum. En sonunda kafam birşeyler oturdu gibi. Yorumlarınızı bekliyorum. Yatak odam beyaz ağırlıklı olsun ama sırf beyaz olmasın dedim bu hoşuma gitti
Futuro Yatak Odası Takımı - İstikbal Mobilya

Yemek odamı herhalde en çok beğendiğim parça mobilyalarda: Futuro Yatak Odası Takımı - İstikbal Mobilya

aynasını ve sandalyelerini vs. çok beğendim :)
Sorun şu ki oturma grubunda önce yemek takımı ile uyumlu kahve krem tonlarında takım beğenmiştim: Class Koltuk Takımı - İstikbal Mobilya
Sonra şu modeli gördüm başka bir markada: Alesta S Lüx Takım - Bellona Mobilya

Sonuç olarak: Yatak ve yemek odalarım bunlar olacak ama salon takımı olarak istikbal Class takımını linkteki renkte mi alsam yoksa karteladan pudra krem tonları seçip o tonlarda mı yaptırsam düşünüyorum hala.
Kafama takılan sorular şunlar: Bu yemek takımına kahve krem tonlarında salon takımı alırsam çok boğarmıyım odayı. Yoksa aksine zarif ve şık mı durur. Pudra krem yaptırırsam ve kafamdaki kadar uyumlu olmazlar diye de korkuyorum açıkçası. Şuan daha çok yemek ve saln takımlarında kahve kremler kalsın oturma grubu için de pembeli morlu veya pembeli mürdümlü bir köşe takımı alayım ve oturma odam daha spor salonum daha ağır ve klasik olsun yönünde. Lütfen fikirlerinizi paylaşın ev döşemiş olanlar veya döşemekte olanlar :KK70:DDD Cidden çok zorlu işler bunlar :)

öncelikle sakin ol ve derin bir nefes al canım önemli olan içine sineni almak illa olacak diye son güne kaldın diye alelacele eşya alma derim. şimdi soruna gelelim gayet güzel takımları beğenmişsin ki yatak odasını bende çok beğenmiştim yatak ve yemek odan güzel salon takımı olarak bence kahveli beyazlı olan takımı derim oturma grubu içinse daha renkli daha spor bir takım al (pembe,mor,mürdüm,kırmızı)gibi böylelikle salonun ağır ama şık ve sade olur oturma odan renkli cıvıl cıvıl canlı yaşanılası bir ortam olur şimdiden hayırlı olsun

Aslında acele dediğim şey ben artık bugün karar verim sonlandırmak istiyorum. Daha halılar perdeler ve bir sürü ıvır zıvır duruyor çünkü. Onları da beğencem alcam daha :) Bir de konuya bakan arkadaşlar bu tonlar için perde ve halı önerilerini de paylaşabilirlerse çok mutlu olurum :)

Arkadaşlar fikri olan paylaşsın lütfen :) Her şeyi tek başına yapmak çok zor çünkü ve ilk defa ev eşyası seçiyorum bir de hiç yoktan bir ev oluşturuyoruz dikkatli olmak istiyorum. her bir detay önemli, saln takımı boyası veya halısı :) Sizce o yemek takımı ile salon takımı salonumu kasvetli yapar mı, ben o kadar kapalı renk olduklarını düşünmüyorum ama. Acaba halı ve perdelere bir üçüncü renk olur mu ve ne olabilir.

mutercim bence kansunun dediği gibi kahveli beyazlı takımı salonun için seçebilirsin. oturma odası içinde diğer tercihindeki gibi pembeli bi köşeli koltuk tercih edebilirsin. her şey gönlünce olur inş :)

X