• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Acil ..maraş işi ve türk işi

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

Limonluzeytin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
278
1
26
Manisa
bana türk işi ve maraş işi hakkında bilgi verebilirmisiniz ?? makinede olan değil ama elde yapılan hakkında..

maraş işinde; kumaşa işlenmeden önce yapıştırılan sert başka birşey var mesela onun ismi ne ?? o yapıştırılmazsa olmazmı ?? yani ben kumaşa desen çizip direkt işleyemem mi ?? yada diyelim bulamadım o yapıştırılan şeyden fon kartonu gibi her yerden bulabileceğim ürünlerden yapıp koysam öyle işlenir mi?

yani elde türk işinde ve maraş işinde en çok kullanılan kumaşların ve iplerin isimlerini söylermisiniz? kısaca bilgi almak istiyorum..

birde desen geçirmeyi anlatırmısınız?
yani bayaz kumaş için değilde özellikle koyu renk kumaşlara merak ediyorum desen çizmeyi..yani diyelim mor yada kırmızı kumaş ve
bende maraş tekniği kullanacağim ee nasıl çizcem?

Back