acil mamayı tüketim tarihinden sonra kullanmaya devam etmek

nerminden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
198
1
96
Diğer
slm arkadaşlar benim 1 ay 14 günlük bir kızım var.ilk günler emziremedim mama kullandık sonrada annae sütüne takviye devam ettk. 1 ayda 500 gr almış.bizde doğumda aldığımız aptamil pre bitmeyince kullanmaya devam ettik.ama kutunun üzerinde 1 ay içinde tüketin yazıyor ama biz 1 ayda bitiremedik ve hala kullanıyoruz.2 ay daha yeter sizce ne yapmalıyım.zaten bitince gene alsak gene 1 ayda tüketemeyiz.her ay boşuna para mı vericez

Slm,
bende aptamil kullanıyorum.aptamilin 350gr lık olanları var onlardan alırsan 1 ay içerisinde tüketirsin tarihi geçmeden.

Slm,
bende aptamil kullanıyorum.aptamilin 350gr lık olanları var onlardan alırsan 1 ay içerisinde tüketirsin tarihi geçmeden.

saol canım benim sütüm aslında yeterli gibi ama biz geceleri genede veriyoruz iyi uyusun kilosuda artsın diye aptamil aldık 1,5 ay oldu ama daha 2 ayl daha kullanılır bitmedi kutunun üzerindede 1 ay içinde tüketilmeli yazıyor bizde bebelac aldık bu gün fiyatı çok uygun 1 ay içirip kalanı atıcaz

cnm doktorun mu bu mamalari tavsiye etti? bem sutum yetiyor ancak geceleri cok sik kalkinca yatmadan once mama veriyorum ve doktorum piyasadakilerin iyisi olarak milupayi almami soyledi. bebegim 4ay 13 gunluk.
ayrica en iyi sartlarda saklasan bile tarihinden 1hafta sonra daha kullanirsin sonra cope atmalisin parasi ne olursa olsun yavrunun sagligi onemli.

saol canım doktorum bu ay mama verme bi bakalım dedi ilk ay 500 gr almış.1 hafta sonra sağlık ocağında aşıya gittik 400 gr almış gözüktü ve çok az kilo artışı mama takviyesi yap dediler.zaten ilk ay mama takviyesi yapıyorduk bu halde 400 gr almış.milupayı 1 ay kullandık yarısı bile bitmeden attkı bende ziyan oldu diye üzüldüm bebelac önermiş bi tanıdık eşime fiyatıda iyi hem 1 ay dolunca atrasınız demiş.bende bebelac aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…