Acil mama konusunda yardım

hesnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
483
165
73
Kütahya
arkadaşlar doğru yeremi açtım konuyu bilmiyorum ama mama konusunda acil yardımınıza ihtiyacım var. Bebeğim 40günlük ve 2 gündür kusması mevcut . Son zamanlarda süt konusunda yetersiz olduğum için aa ara özellikle gece mama takviyesi yapıyoruz. Sık sık emzirmeme rağmen yetmiyor maalesef sütüm ki herşeyi denedim. Neyse ilk önce aptamil aldık ama gazınımı çoğalttı diye tereddütte kaldığımdan değiştirdim. çok az kullandığımız için ay içerisinde zamanı geçti Zaten attım. Golden gout aldım doktorumuza danışarak pahalı bir mama ama en iyisini işsin dedik. İki gündür kusmasına neden ne olmuş olabilir bilmiyorum 2gündür nurse harveys Damla'da kullanıyoruz. Yada üşüttümü acaba . İşte bu üçlü arasında kaldığım için acaba mamadan mı diye değiştirmek istedim ama mama konusunda takılıp kaldım. Gaz yapmayan ve kusmasını önleyecek ne kullanabilirim .

golden goat benim kızıma da yaramamıştı, gaz ve kabızlık yapmıştı. biz hipp combiotic kullanmaya başladık, 1 yılı aşkın zamandır kullanıyoruz ve memnunuz. ne gaz, ne kusma ne de başka bir sindirim sıkıntısı hiç yaşamadık. istiyorsanız doktorunuza da danışarak deneyebilirsiniz.

Teşekkür ederim doktoruma sorayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…