• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Lütfennnn!!

AyTerapisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
684
728
53
27
Arkadaşlar ben uzun zamandır adet görmüyordum. Dupbaston kullanmaya başladım doktorum verdi ve bana adetin 5. Gününde tekrar kullan dedi. Ben çocuk istiyorum ama zararı var mıdır sizce? Nasıl kullandınız siz?

Ilaclar maalesef çözüm değil, o ay söktürür ama tedavi etmez. Oysa adet gecikmesine sebep olan birşeyler vardır, buna çözüm bulmak gerek. Tam olarak sorununuz nedir acaba, ona göre araştırma yapıp bitkisel kürler deneyebilirsiniz. Adet söktürücü olarak civan perçemi kullanabilirsiniz ayrıca, ilaçlar gibi yan etkileri yok.

Ilaclar maalesef çözüm değil, o ay söktürür ama tedavi etmez. Oysa adet gecikmesine sebep olan birşeyler vardır, buna çözüm bulmak gerek. Tam olarak sorununuz nedir acaba, ona göre araştırma yapıp bitkisel kürler deneyebilirsiniz. Adet söktürücü olarak civan perçemi kullanabilirsiniz ayrıca, ilaçlar gibi yan etkileri yok.
Polikistikover var bende. Ben civan perçemi ve hayıt da kullanıyorum siz kullandınız mı bu ilacı duphaston ilacını

Bence ilaçla birlikte pekte bitkisel tedaviler önerilmiyor çünkü fazlası da göz çıkartıyor tekrar totel bir şekilde kan verip aralıklı şekilde kullanmanız daha doğru çünkü uzun süreli kullanımda veya yanlış kullanımda kistler yapabiliyorlar 🙏🏻

Polikistikover var bende. Ben civan perçemi ve hayıt da kullanıyorum siz kullandınız mı bu ilacı duphaston ilacını
Bir defa kullandım ilaci âdetlerim son zamanlarda gecikiyor diye. O ay vaktinde adet oldum ama sonraki aylar sorun aynı şekilde devam etti. Civan perçemi hayıt karısını macun varsa almayı düşünüyorum yoksa çay konusunda tembelim, düzenli olarak demleyip içemem. Ben soğan kürünü denediğim ay gebe kalmıştım ama zorunlu kürtaj oldum. Kürtaj sonrası adetlerimin arası uzadı bayağı, rahim yapisikligindan korkuyorum, virüs var diyede hsg cektiremiyorum. Bakalım Allah bizlere neyi nasip edecek. Hakkımızda hayırlısı olsun İnşâAllâh 🤲

Bence ilaçla birlikte pekte bitkisel tedaviler önerilmiyor çünkü fazlası da göz çıkartıyor tekrar totel bir şekilde kan verip aralıklı şekilde kullanmanız daha doğru çünkü uzun süreli kullanımda veya yanlış kullanımda kistler yapabiliyorlar 🙏🏻
Siz kullandınız mı? Doktor bana 3 ay kullan dedi düzenleyebilmek adına. Hem benim rahim duvarı çok ince hemde ben 4 5 ay da adet görüyorum

Back