geçmiş olsun..
ateş düşürücü şurupları 4 saat ara ile verebilirsin
birde antibiyotik ile aynı anda verimesinin bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum..
calpolu sabah 7 de ateşi 38.5 du verdim bidaha ateşi çıkmadı,akşam 5 bucukda agumentin verdim, şimdi baktım ateşi 38.4 calpol 1 ölçek veriyimmi yoksa nurofenmi versem 1 ölçek
geçmiş olsun..
ateş düşürücü şurupları 4 saat ara ile verebilirsin
birde antibiyotik ile aynı anda verimesinin bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum..
Arkadaşım benim kızımda rahatsızlanmılştı calpol falan işe yaramadı. Dr aradım hemen İbufen diye bi şurup söyledi. O gün bu gündür kullanırım yarım satte kendine geldi kızım. Ama önce dr danış derim.
ablacım nete girip bayanlara soracagına, çocuğunun doktorunu ara. özel bir doktoru yoksa hastaneye götür. şaka gibisiniz afedersiniz.
dün gece eşim görevde iken 40 dereceyi görüp arabamla özel hastaneye götürdüm sabah 5 de döndüm,, neden? Kıbrısdayım ben,direk doktorun cep nosunu aradığımda tele sekreter çıkıyor,not bırakıyorsun sistem bu. Hastaneyi aradığımda ise dün; birbirlerine bağlayıp durdular! 112 desen yok! O yok bu yok! Bi yandan evde çocuğun peşindeyim bi yandan ayakda bilgisayarda çırpınıyorum araştırıyorum! Oturduğum yer lojman askeriye! Içinde reviri var,ufacık lokal anestezi için bile zırt sevkediyolar anlamıyolar, askerlik yapan pratisyen asteğmen bildiğin er yani.... Sence şaka gibimi hala!
eğer ateşinin çabuk düşmesini istiyorsan eklem yerlerine ıslakk bez koy
o zaman daha çabk düşer
slm dün gece yazmıştım burada,şimdi yine yazıyorum üst solunum yolu enfeksiyonu olduğundan agumentin verdim 2.5 yaşındaki oğluma akşam 5 bucukda,,,,şimdi yine ateşi var 38.4 calpol 1 ölçek versemmi bilemedim agumentin 5bucukda verdiğim için tedirginim ama ateşide var..ne yapsam bilemedim?
Geçmiş olsun..
Agumentin antibiyotik olduğu için,yanısıra ateş düşürücü-ağrı kesici olan calpol'ü (yada başka bir ateş düşürücü şurup) verebilirsiniz..
4-6 saat arayla kullanılabilir..
slm dün gece yazmıştım burada,şimdi yine yazıyorum üst solunum yolu enfeksiyonu olduğundan agumentin verdim 2.5 yaşındaki oğluma akşam 5 bucukda,,,,şimdi yine ateşi var 38.4 calpol 1 ölçek versemmi bilemedim agumentin 5bucukda verdiğim için tedirginim ama ateşide var..ne yapsam bilemedim?
tahlillerin iyi çıktıysa korkma..ama içim rahat etsin diyorsan başka bi dr daha git derim ben.
benimde oğlum küçükken 40 dereceye yakın ateşlenmişti..ve üstelik her hastalanmasında kesin ateşleniyordu.
bir keresinde ateşi 7-8 gün falan sürmüştü..çok korkmuştum..
ama büyüdükçe daha ez ateşlenir oldu....
çocuğunla ilgilenmen güzel ama içinide biraz ferah tut.kötü şeyler getirme aklına..
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?