Sabah yoğurt çeşnili cips aldım ben sadece yoğurtlu yeniyor sandım içindekiler bölümünü de okumadım içindekiler bölümünde yeşillik olarak maydonoz ve dere otu diyor 9+3 günlük hamileyim sizce maydonozdan bişi oluru çok korkuyorum
Sabah yoğurt çeşnili cips aldım ben sadece yoğurtlu yeniyor sandım içindekiler bölümünü de okumadım içindekiler bölümünde yeşillik olarak maydonoz ve dere otu diyor 9+3 günlük hamileyim sizce maydonozdan bişi oluru çok korkuyorum
Maydonoz zararlı bir şey değil hamilelikte. Abartıya kaçılmadığı sürece her gün bi kaç tane yenebilir. Bu kadar abartmayın ben hamileliğimi bilmeden ne adaçayları içtim
Yediğin cips daha zararlı içinde gerçekten maydanoz olduğunu da düşünmüyorum.
Gerçek maydanoz da yiyebilirsin kararında abartma yahu böyle hamilelik geçmez
Yediğin cips daha zararlı içinde gerçekten maydanoz olduğunu da düşünmüyorum.
Gerçek maydanoz da yiyebilirsin kararında abartma yahu böyle hamilelik geçmez
doktoruma zaten sordum canın çok isterse yiyebilirsin ama haftada 1 kere dedi maydonozdan da korkma sebebim hamile kalmadan önce düşük yaotim ve maydonozdan dolayı