- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 44
-
- Konu Sahibi mehtapagir
Canim hangi alan için?Arkadaslar merhaba. Yanlis yere konu actim biliyorum ama kpss ile ilgili konu acacagim yere giremiyorum. Ya da telefonumda mi problem var anlamadim. Pro uyelere mi acildi acaba...
Neyse cok kisa bir sorum var. Ben kpss ye hazirlanmaya baslayacagim. Cocugum da olacak nasipse,nasil olacak bilmiyorum ama yardimcim olacagi icin bir nebze daha kolay olur diye dusunuyorum.
Simdi asil konu; uzman kariyer den calismaya karar verdim ilk etap icin. Fakat uzman kariyer in sitesinde 2015 yayinlari var. Aradim sordum.
Simdi siparis versem 2015 mi gelir 2016 mi diye. Biliyosunuz sinav 2016 da. 2015 gelir dedi. 2016 da cikacak ama daha cikmadi dedi. 2015 kitaplarinda %70 indirim yaptik dedi.
Ben de cok bi degisiklik olur mu dedim. Suan mufredatta cok fazla bi degisiklik yok dedi.
Ama aklima takildi. Sizce konu anlatimli ve soru bankasi bi set alip calismaya baslasam, diger yeni yayinlar cikana kadar,yeni yayinlar cikinca da mesela bu sefer de diger yayinlari veya yine uzman kariyer in yenisini alsam olur mu?
Yeni yayinlar cikana kadar vakit kaybetmek iatemiyorum.
Cnm yeni basıl gelmez 2015gelir ...ama şimdilik al bence ,çunku yeni bazımlar kazımdan yada ekimden once gelmez ,hatta daha geç bile olabilir ,şimdilik ısmarla bunları çalışmaya başla ,zaten tek kaynaktandeğil 2,3kaynaktan çalışırsın ,yeterlı gelmez ,yeni basım kitaplar çıkınca yenilerini alırsın ..Arkadaslar merhaba. Yanlis yere konu actim biliyorum ama kpss ile ilgili konu acacagim yere giremiyorum. Ya da telefonumda mi problem var anlamadim. Pro uyelere mi acildi acaba...
Neyse cok kisa bir sorum var. Ben kpss ye hazirlanmaya baslayacagim. Cocugum da olacak nasipse,nasil olacak bilmiyorum ama yardimcim olacagi icin bir nebze daha kolay olur diye dusunuyorum.
Simdi asil konu; uzman kariyer den calismaya karar verdim ilk etap icin. Fakat uzman kariyer in sitesinde 2015 yayinlari var. Aradim sordum.
Simdi siparis versem 2015 mi gelir 2016 mi diye. Biliyosunuz sinav 2016 da. 2015 gelir dedi. 2016 da cikacak ama daha cikmadi dedi. 2015 kitaplarinda %70 indirim yaptik dedi.
Ben de cok bi degisiklik olur mu dedim. Suan mufredatta cok fazla bi degisiklik yok dedi.
Ama aklima takildi. Sizce konu anlatimli ve soru bankasi bi set alip calismaya baslasam, diger yeni yayinlar cikana kadar,yeni yayinlar cikinca da mesela bu sefer de diger yayinlari veya yine uzman kariyer in yenisini alsam olur mu?
Yeni yayinlar cikana kadar vakit kaybetmek iatemiyorum.
Canim konu anlatimini kesinlikle tek kaynaktan calismalisin. Ama her yayinin soru bankasini cozmelisin mutlaka. Ben gkgy ve eb icin ihtiyaci öneriyorum kardesime de ihtiyactan alicam
Canim hangi alan için?
Cnm yeni basıl gelmez 2015gelir ...ama şimdilik al bence ,çunku yeni bazımlar kazımdan yada ekimden once gelmez ,hatta daha geç bile olabilir ,şimdilik ısmarla bunları çalışmaya başla ,zaten tek kaynaktandeğil 2,3kaynaktan çalışırsın ,yeterlı gelmez ,yeni basım kitaplar çıkınca yenilerini alırsın ..
Pegem. Türkçe ve eğitim Bilimleri çözdüm üstelik hiç konu çalışmadan soru Bankası 1 ay içinde. Fule yakın çıkardım. Pegem e güveniyorum alan sınavım da bu yayın sayesinde iyi geçti
Bence baslayabilirsin bilgilerde cok farkli degisiklik olmaz.sanirim genel kultur genel yetenek icin soruyorsun...
bence başla ama tek kaynak çalışma başka yayınlarda almalısın, şimdilik ona başlamakta fayda var ama dediğim gibi kesinlikle tek kaynaktan çalışma