Premature Bebekler Acil lütfen çok acil!!!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

dorkorella

Mahir Erk'in Annesi
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
330
195
bayanlar ben 5 eylül 2013 günü 33 haftalıkken doğum yaptım. sebebi böbreğimde geçmek bilmeyen bir ağrı vardı malum ilaç alamadığım için acıyı çekmek zorunda kaldım 5 gün dayandım ama bebeğim dayanamadı bir anda kasılmalar başladı karnımda taş gibi oluyordu çığlık çığlığa hastaneye koştuk bana yatıştırıcı yapıp kasılmaları durdurmaya çalıştılar okadr korkuyorum ki o kadar kötü oluyordu ki kasılmalar çocuğa birşey olacak diye aklım çıktı, o gece hastanede yattım sabah kontrol için çatala yattığım an suyum geldi 9 saat normal doğum için bekledim bir suni sancı bitirdim ama bebek küçük diye bir türlü başı kanala girmedi, sezeryanla doğum yaptım, bebeğimi hemen yoğun bakıma aldılar, tam 12 gün geçti ilk başta cihaza bağlı nefes alıyordu 3 gün sonra cihazdan çıkarıldı küvez içi nefes almaya başladı, doktor bana kilosu 2 kilo olunca birde günde 50 cc mama yiyince taburcu olabilir dedi, tecrübeli anneler size sormak istediğim şu bebeğim 2 k,lo doğdu şişlikler inince 1800 oldu sonra cihaza bağlı kalmasından dolayı 200 gr daha kaybetti oldu 1600, geçen hafta pazartesi beslenmeye başladı ozaman 1630 olmuştu kilosu ertesi gün oldu 1700 dediler nasıl sevindim bir günde kilo alıyor toparlıyor bir an önce ona kavuşacağım diye iki gün sonra sordum 1750 dendi üzüldüm az diye ama kilo alıyor diye sevindim, ardan onca gün geçti tabi bu arada ameliyathanede üşüttüm diye ciğerlerim su toplamış hastanelerde sürünmekten oğlumun yanına gidemedim, gidebildiğim zaman bana kilosunun bir gün önce 1680 bu gün ise 1700 olduğu söylendi, e bu çocuk 1 haftada nasıl bu kadar geriledi? soruyorum anormal olan hiç birşey yok bebeğiniz gayet sağlıklı besleniyor kilo alıyor dendi, e resmen 1 haftada bu başa dönmüş oluyor nasıl oluyor? benim bebeğimle ilgilenmiyorlarmı acaba? yada sigortadan gün başı para aldıkları için mi uzun tutuyorlar? bilmiyorum evlat hasreti belki beni iyice paranoyak yapmış olabilir bu şekilde bir durum yaşayan varmı? forumda baya yazı var erken doğum ile ilgili hepsine baktım kilosu 1800 olan bebekler bile 3 gün küvezde kalıp çıkmış yani madem bebeğimin durumu iyi neden kilo almıyor yada bu kilo olayını neden bu kadar karıştırdılar? başka hastaneye mi götüreyim napayım allah aşkına biri birşey söylesin ağlamaktan sütüm kesildi kesilecek birde ciğerlerim su topladı üstüne kahrımdam ölüyorum napacağımı bilmiyorum :KK43::KK43::KK43::KK43::-):-):-):-):-):-)

:KK43::KK43: inan cok cok cok üzüldüm Allah oglunu sana en saglıklı şeklide bagışlasın.. ablamın eltisi aynı durumu yaşadı erken dogum yapmıştı yanlış hatırlamıyosam.. yarın detayıyla ögrenip sana yazıcam.. aynı şeklilde oda küçücüktü, ablam diyodu ki kafası mandalina kadar. aradan 1 yıl geçti ve maşallah cocuk yaşıtlarının iki katı.. ama ben onun fotograflarını gördüm ve ablama dedim ki bu çocuk acayip küçük en fazla ne kadar büyüyebilir ki.. aman allahım maşşallah maşşallah cocuk harika büyümüş gözlerime inanamadım. sana yarın hepsini ögrenirim.. sakın aglayıp üzülme bebegin hissediyer ve üzülür. muhtemelen emziremiyosundur. sütünün kurumaması için eşin emsin ve tükürsün, ben öyle yapmıştım.sütü sagınca kuruyor süt bi süreden sonra.gönlünü ferah tut.maddi imkanın varsa eşin cok düzgün bi doktorla görüşsün sakıncası yoksa başka hastaneye alın eger için rahat edecekse.. ama iyice araştırın.belkide küvözden çıkmaması gerekiyor.doktorun dediklerine uyun buna mecburuz bebişlerimiz için. benim ananem cok dindar bi insandır yarın yasin okusun ogluna inşallah kucagına oglunu alıp dönüceksin evine.. cok cok saglıklı olur bebişin inşallahh.

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun,Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.bebeği 3 ay boyunca küvezde kalmış bir anneyim.aklına bebeğime bakmıyorlar mı ya da para için mi süreyi uzatıyorlar gibi şeyler geçmiş.seni çok iyi anlıyorum.önce bunların hepsini aklından bir bir çıkar.başka hastane fikrini unut,bebeği ordan oraya taşıyacaksın,yazık değil mi zaten karnından erken çıktığu için strese girdi, bir de şu anki ortamı değişecek.ona bunu yaşatmaya hakkın yok.eve gelince bile 2 gün uyumadı kızım.ordakiler bebeğine senden benden iyi bakıyorlar.herşeyini dakikasında yapıyorlar,herşeyin saati var orda, yemesi içmesi ilaçları, altının temizliği.bebeklerin anne karnındaki 1 günlük gelişimi, küvezdeki 3 günlük gelişimiyle aynı.yani sen hemencik büyür kilo alır diye düşünme.başka bebeklerle de asla bebeğini kıyaslama, hepsinin bünyesi, gelişimi farklı, ordan sağlıklı çıksında bırak bir hafta fazla kalsın, eve getirdikten sonra tekrar girmesinden iyidir.doğduğunda şiş doğuyor bebekler, sonra şişler inince zayıflıyor.bir de çok kilo aldığı günler kakasını yapmamıştır,bazen 2-3 günde bir yapıyorlar.inan 40gr kaka yaptığı günü bilirim.tecrübeyle sabittir:)çok şükür bebeğin 1700 gr civarlarında, doğum haftan da gayet iyi.Allahın izniyle çok kalmazsınız inşallah, en kısa sürede kucağına alırsın evine götürürsün miniğini.İçin rahat olsun.canım en önemlisi senin sütün, kesilmemesi için elinden geleni yap.bol su iç.humana çayı iç.bebeğinin anne sütüne çok ihtiyacı var.Allahım yardımcın olsun.

Son düzenleme:
:KK43::KK43: inan cok cok cok üzüldüm Allah oglunu sana en saglıklı şeklide bagışlasın.. ablamın eltisi aynı durumu yaşadı erken dogum yapmıştı yanlış hatırlamıyosam.. yarın detayıyla ögrenip sana yazıcam.. aynı şeklilde oda küçücüktü, ablam diyodu ki kafası mandalina kadar. aradan 1 yıl geçti ve maşallah cocuk yaşıtlarının iki katı.. ama ben onun fotograflarını gördüm ve ablama dedim ki bu çocuk acayip küçük en fazla ne kadar büyüyebilir ki.. aman allahım maşşallah maşşallah cocuk harika büyümüş gözlerime inanamadım. sana yarın hepsini ögrenirim.. sakın aglayıp üzülme bebegin hissediyer ve üzülür. muhtemelen emziremiyosundur. sütünün kurumaması için eşin emsin ve tükürsün, ben öyle yapmıştım.sütü sagınca kuruyor süt bi süreden sonra.gönlünü ferah tut.maddi imkanın varsa eşin cok düzgün bi doktorla görüşsün sakıncası yoksa başka hastaneye alın eger için rahat edecekse.. ama iyice araştırın.belkide küvözden çıkmaması gerekiyor.doktorun dediklerine uyun buna mecburuz bebişlerimiz için. benim ananem cok dindar bi insandır yarın yasin okusun ogluna inşallah kucagına oglunu alıp dönüceksin evine.. cok cok saglıklı olur bebişin inşallahh.

çok çok teşekkür ederim yazdıkların için inan çevremdeki insanlar "sen doktordan iyimi bileceksin, boşuna ağlıyorsun, sende ağlamaya yer alıyorsun" gibi konuşuyorlar bana yaşamayan anlamıyor o kadar ağır bir durum ki.. keşke maddi durumum iyi olsa keşke, o yüzden o hastaneye gittik özel ama doğumu sigorta karşılıyor dediler ben doğuma gittiğimde tansiyonum 25e 15 ti düşünün halimi, şimdi evdeyim ama aklım oğlumda neden geriliyor ve bana normal deniyor anlamıyorum, hani bana dense normal kilo alıyor zaten kalması gerektiği kadar kalsın o iyi olsun yeter diyorum ama dalga geçer gibi bi aşşağı bi yukarı söyleniyor birde siz yanlış anladınız diyorlar sinirim bozuluyor, 1 haftadır aynı yerde sayıyor onların deyimine göre, ama bana aktarılan 1 haftadır bebekmüthiş ilerleme kaydediyor, korkuyorum yemin ederim her saniye dua ediyorum allahım oğlumuzu bize bağışla onu sağlıkla kucağımıza alıp büyütmemizi nasip eyle diye, karnımdayken ne yaptığını biliyordum, şimdi yanımda yok :'( allahım o sağlıklı sıhatli olsun ben beklemeye razıyım yeterki iyi olsun :KK43: :KK43: :KK43: şimdi hastanete gidiyorum dua edin benim için :KK43::KK43::KK43::-):-):KK43::KK43:

ben de bebeğimi bekliyorum yoğun bakım kapılarında ..32 . haftada yüksek tansiyondan doğum yaptım ..5 gün ağızdan makinaya bağlıydı iki gündür burundan bağlı ..kahroluyorum onu öyle görünce ..küvezdeki bebeklerin kiloları değişiklik gösteriyormuş dün hemşiresiyle konuştum..içini ferah tut bak kendi kendine oksijen alıyor ..kilo da alacak rabbim başka hastalık vermesin yeter ki

ben de bebeğimi bekliyorum yoğun bakım kapılarında ..32 . haftada yüksek tansiyondan doğum yaptım ..5 gün ağızdan makinaya bağlıydı iki gündür burundan bağlı ..kahroluyorum onu öyle görünce ..küvezdeki bebeklerin kiloları değişiklik gösteriyormuş dün hemşiresiyle konuştum..içini ferah tut bak kendi kendine oksijen alıyor ..kilo da alacak rabbim başka hastalık vermesin yeter ki

bak arkadaşımız ne güzel anlatmış, herkesin başına gelebilir bu olaylar canım.. ben ögrendim ablamdan 7buçuk aylıkken dogum yapmış, bayagı bi kalmış kalmış küvözde oda. 1200le dogum yapmış..şükret bak neleri neleri var? cocugunun yanında kal ama aglama üzülme.onunla geçirecegin günleri düşün herşey yoluna girer umarım.

canım sana çok geçmiş olsun bebeğine de rabbim şifa versin en kısa zamanda inşallah. bende 32 haftalıkken preklemsi geçirdim ve kızım 1500 gr doğdu. iki gün makineye bağlı kaldı sonra 10 gün küvezde kaldı, 5 günde açık küvezde beraber kaldık. 1300 e kadar düştü kilosu sonra yavaş yavaş toparlamaya başladı ama hergün aynı miktarda kilo almadı hergün değişikti bi gün 50 gr aldığı da oldu ertesi gün 10 gr aldığı da. ve 15 gün sonunda 1650 gr la çıkardılar bizi o kadar küçüktü ki ben biraz daha kalalım büyüsün dedim korkudan iyi o deyip çıkardılar. ve 3 saatte bir 25cc anca içiyodu. senin bebeğinde toparlanır yavaş yavaş belki emmesinde sorun vardır onun düzelmesini bekliyorlardır. kendini hiç üzme yakın zamanda verirler kucağına. seni çok iyi anlıyorum insanın aklına o zamanlarda herşey geliyor ama bugünler geçtikten sonra anlarsın boşuna üzüldüğünü sen dua et yeter Allahım yardım eder sana da bebeğine de. ha kızımında iki doğum kilosu vardı biri doğum anında tartılan 1505 diğeri yoğum bakıma gidince tarttıkları 1340 bende günlerce düşündüm hangisi doğru diye kimse açıklayamadı yoğun bakımda. sonra büyük olanı kabullendik. yani sağlığı yerinde olsun kilosunu takma kafana. süt sağmaya bak bol bol ilk zamanlarda çok oluyor sonraya doğru sağmak da zorlaşıyor.
kendine iyi bak ki bebeğinde iyi olsun.

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun,Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.bebeği 3 ay boyunca küvezde kalmış bir anneyim.aklına bebeğime bakmıyorlar mı ya da para için mi süreyi uzatıyorlar gibi şeyler geçmiş.seni çok iyi anlıyorum.önce bunların hepsini aklından bir bir çıkar.başka hastane fikrini unut,bebeği ordan oraya taşıyacaksın,yazık değil mi zaten karnından erken çıktığu için strese girdi, bir de şu anki ortamı değişecek.ona bunu yaşatmaya hakkın yok.eve gelince bile 2 gün uyumadı kızım.ordakiler bebeğine senden benden iyi bakıyorlar.herşeyini dakikasında yapıyorlar,herşeyin saati var orda, yemesi içmesi ilaçları, altının temizliği.bebeklerin anne karnındaki 1 günlük gelişimi, küvezdeki 3 günlük gelişimiyle aynı.yani sen hemencik büyür kilo alır diye düşünme.başka bebeklerle de asla bebeğini kıyaslama, hepsinin bünyesi, gelişimi farklı, ordan sağlıklı çıksında bırak bir hafta fazla kalsın, eve getirdikten sonra tekrar girmesinden iyidir.doğduğunda şiş doğuyor bebekler, sonra şişler inince zayıflıyor.bir de çok kilo aldığı günler kakasını yapmamıştır,bazen 2-3 günde bir yapıyorlar.inan 40gr kaka yaptığı günü bilirim.tecrübeyle sabittir:)çok şükür bebeğin 1700 gr civarlarında, doğum haftan da gayet iyi.Allahın izniyle çok kalmazsınız inşallah, en kısa sürede kucağına alırsın evine götürürsün miniğini.İçin rahat olsun.canım en önemlisi senin sütün, kesilmemesi için elinden geleni yap.bol su iç.humana çayı iç.bebeğinin anne sütüne çok ihtiyacı var.Allahım yardımcın olsun.

çok teşekür ederim cevap yazdığınız için inanın bende bazen kendime şaşırıyorum cahil insanlar gibi hareket ediyorum gibi geliyor ama benim ilk bebeğim tecrübesizim yanımda kimse yok çok zor oluyor aklıma türlü türlü şeyler geliyor bilerek buraya yazdım birsürü erken doğum yapan insanlar var belki benim içimi rahatlatırlar diye çok teşekkür ederim gerçekten

canım sana çok geçmiş olsun bebeğine de rabbim şifa versin en kısa zamanda inşallah. bende 32 haftalıkken preklemsi geçirdim ve kızım 1500 gr doğdu. iki gün makineye bağlı kaldı sonra 10 gün küvezde kaldı, 5 günde açık küvezde beraber kaldık. 1300 e kadar düştü kilosu sonra yavaş yavaş toparlamaya başladı ama hergün aynı miktarda kilo almadı hergün değişikti bi gün 50 gr aldığı da oldu ertesi gün 10 gr aldığı da. ve 15 gün sonunda 1650 gr la çıkardılar bizi o kadar küçüktü ki ben biraz daha kalalım büyüsün dedim korkudan iyi o deyip çıkardılar. ve 3 saatte bir 25cc anca içiyodu. senin bebeğinde toparlanır yavaş yavaş belki emmesinde sorun vardır onun düzelmesini bekliyorlardır. kendini hiç üzme yakın zamanda verirler kucağına. seni çok iyi anlıyorum insanın aklına o zamanlarda herşey geliyor ama bugünler geçtikten sonra anlarsın boşuna üzüldüğünü sen dua et yeter Allahım yardım eder sana da bebeğine de. ha kızımında iki doğum kilosu vardı biri doğum anında tartılan 1505 diğeri yoğum bakıma gidince tarttıkları 1340 bende günlerce düşündüm hangisi doğru diye kimse açıklayamadı yoğun bakımda. sonra büyük olanı kabullendik. yani sağlığı yerinde olsun kilosunu takma kafana. süt sağmaya bak bol bol ilk zamanlarda çok oluyor sonraya doğru sağmak da zorlaşıyor.
kendine iyi bak ki bebeğinde iyi olsun.

çok zor gerçekten dediğim gibi yaşamayan anlamıyor hem ayrı kalmak hemde iyi olmasını istemek.. şükrediyorum inanın her gün dua ediyorum iyi olsun diye birde üstüne ciğerlerimde su toplamış antibiyotik sütümü kesiyor belki yanımda birileri olsa beni teselli etse bu kadar ağlamam elimde değil anlıyorsunuzdur, normalde kendimi hiç düşünmem ama bu sefer allahım oğlum için iyi olayım diyorum hep onun bana ihtiyacı var benimde iyi olmak için ona :KK43:

çok çok teşekkür ederim hepinize beni anlayıp yanımda olduğunuz için rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhat nasip etsin inşallah..

çok iyi anlıyorum seni o makinaların sesi kulağımdan gitmiyor , ayaklarını savurarak ağladı son gördüğümde hıçkırıklara boğuldum bakamadım bile kalbim acıyor.. dua edicem senin içinde inşallah allah evlatlarımızı sağlıklı sıhatli kucağımıza almamızı nasip eder..

.öncelikle geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda bebeğine kavuştursun.yazdıkların beni dokuz ay önceye götürdü.29 haftalık 1160 gr doğdu kızım.2 ay yoğun bakımda kaldı.ben de yalnızdım seni gibi,üstelik sezaryanla doğmuştu meleğim.hem de farklı şehirlerdeydik kızımla.hastaneden ağlayarak çıktım ve 35 gün sonra görebildim kuzumu.o minicik hali ve ağlaması hep gözümün önünde.senin yazdıklarını ağlayarak okudum.sana tavsiyem süt sağman ve bebeğine kavuşacağına inanman.bak hepsini atlattık biz.siz de atlatacaksınız.onun kahkahaları evinizi şenlendirecek inan buna.dualarım sizinle...

.öncelikle geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda bebeğine kavuştursun.yazdıkların beni dokuz ay önceye götürdü.29 haftalık 1160 gr doğdu kızım.2 ay yoğun bakımda kaldı.ben de yalnızdım seni gibi,üstelik sezaryanla doğmuştu meleğim.hem de farklı şehirlerdeydik kızımla.hastaneden ağlayarak çıktım ve 35 gün sonra görebildim kuzumu.o minicik hali ve ağlaması hep gözümün önünde.senin yazdıklarını ağlayarak okudum.sana tavsiyem süt sağman ve bebeğine kavuşacağına inanman.bak hepsini atlattık biz.siz de atlatacaksınız.onun kahkahaları evinizi şenlendirecek inan buna.dualarım sizinle...

çok teşekkür ederim durumumuz neredeyse bir, küçücük o okadar içim yanıyor ki, az önce doktorunu aradım istediğimiz gibi beslenmiyor kilo almıyor dediler, e ben antibiyotik tedavisi görmesem verirdim sütümü oğluma içerdi belki ozaman kilo alırdı benim bi tanem, 2hafta oldu hasretine dayanamıyorum kimler var aylarca duruyor nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama sanırım allah sabrını veriyor, inşallah banada verir inşallah dediğiniz gibi olur duyabilirim onun kahkaha seslerini. :KK43:

çok teşekür ederim cevap yazdığınız için inanın bende bazen kendime şaşırıyorum cahil insanlar gibi hareket ediyorum gibi geliyor ama benim ilk bebeğim tecrübesizim yanımda kimse yok çok zor oluyor aklıma türlü türlü şeyler geliyor bilerek buraya yazdım birsürü erken doğum yapan insanlar var belki benim içimi rahatlatırlar diye çok teşekkür ederim gerçekten

canım hiç korkma, benim de ilk bebeğim, tecrübesizdim ama hayat bazen çok çabuk öğretiyor,27 haftalık 600gr bir bebek dünyaya getirdim, 97 gün küvezde kaldı ama çok şükür yanımda şu anda ve en önemlisi sağlıklı maşallah.beterin beteriyim yani.ben de bu siteyle tanıştım, bir sürü insanla yazıştım,herkesin yazılarını tek tek okudum ve anladım ki ümidini hiç kaybetmemek gerekior.bir kez bile acaba demedim, hep bebeğimi evime getireceğim günlerin hayalini kurdum,onu koklayacağım, öpeceğim..ve Allahıma binlerce şükürler olsun ki oldu.Şimdi sizlerin acısını hafifletmeye calısıyorum yasadıklarımla.İnan allah öyle bir güç veriyor ki o minnacık bedenlerine, bizler olsak katlanamayız.ne kadar çok ağlarsan sütün kesilir ve bebeğine o kadar zarar verirsin, bebeğin için güçlü olmak zorundasın ve her sütünü sağdığında bebeğine onu içireceğin günleri düşünceksin.böylece sütün de artar, allahın izniyle en kısa zamanda cıksın kuzun saglıklı şekilde.allah yardımcın olsun,dualarım seninle ve bebeğinle olcak

Son düzenleme:
canım hiç korkma, benim de ilk bebeğim, tecrübesizdim ama hayat bazen çok çabuk öğretiyor,27 haftalık 600gr bir bebek dünyaya getirdim, 97 gün küvezde kaldı ama çok şükür yanımda şu anda ve en önemlisi sağlıklı maşallah.beterin beteriyim yani.ben de bu siteyle tanıştım, bir sürü insanla yazıştım,herkesin yazılarını tek tek okudum ve anladım ki ümidini hiç kaybetmemek gerekior.bir kez bile acaba demedim, hep bebeğimi evime getireceğim günlerin hayalini kurdum,onu koklayacağım, öpeceğim..ve Allahıma binlerce şükürler olsun ki oldu.Şimdi sizlerin acısını hafifletmeye calısıyorum yasadıklarımla.İnan allah öyle bir güç veriyor ki o minnacık bedenlerine, bizler olsak katlanamayız.ne kadar çok ağlarsan sütün kesilir ve bebeğine o kadar zarar verirsin, bebeğin için güçlü olmak zorundasın ve her sütünü sağdığında bebeğine onu içireceğin günleri düşünceksin.böylece sütün de artar, allahın izniyle en kısa zamanda cıksın kuzun saglıklı şekilde.allah yardımcın olsun,dualarım seninle ve bebeğinle olcak

allah hepimizin yardımcısı olsun bizlere sabır versin inşallah bakınca şok oldum 600 gr derler ya o çocuğun yiyecek ekmeği varmış diye sizinki aynen o allah ömrünü uzun etsin inşallah, bende görüyorum bebeğimin yanında yatan bebekler var benimkinden bile küçük hem halime şükrediyorum hemde onlarında iyi olmasını istiyorum, belki sürekli gidip görebilsem böyle olmazdı göremeyince insanın içine ufacık bir sıkıntı bile çökse hemen acaba birşeymi oldu diye düşünüyor insan :KK43: hep dua ediyorum kucağıma alacağımı şu an boş duran onu bekleyen beşiğinde uyuyacağını düşünüyorum resimlerine bakıyorum yeterki iyi olsun diyorum ama doktorlar sürekli istediğimiz gibi kilo almıyor olduğu yerde sayıyor diyince üzlüyorum allahım diyorum sen onu biran önce sağlığına kavuştur kucağımıza almayı nasip et diyorum, inşallah o günlerde gelecek ben bu günlere gelip neler atlattık diyeceğin inşallah allahın izni ile..

Öncelikle çoook geçmilş olsun.Annelik duygusununu tadan biri olarak çok iyi anlıyorum endişelerinizi.Allah sabır versin.İçinizi rahatlatırmı bilmiyorum ama bende veteriner hekimim ve o soğuk ruhsuz makinelere baya aşikar biriyim.Bizde minicik yavru kedilere vs kullandık o yaşam cihalarını(100 gr bile değillerdi) sizlerin tabirinizle.Biliyorum çok itici görünüyor o makineler.Belkide yavrunuza yakışmıyor.Ama prosedür bu kurtulmak için bu kaba saba cihazlara ihtiyaçları var malüm insan yapımı ALLAH yaratmadı.Ama merak etmeyin dualarınızla kalkacaklar ayağa.Öyleki 100gr gelmeyen canlar yeniden hayat buldu o insan yapımı cihazlarda.İnanmak herşeydir inancınızı yitirmeyin.Can okadar tatlıdırki karınca bile suya düşse vaz geçmez bu hayattan.İyi haberlerinizi bekliyoruz.Sevgilerimle Fulya...

Öncelikle çoook geçmilş olsun.Annelik duygusununu tadan biri olarak çok iyi anlıyorum endişelerinizi.Allah sabır versin.İçinizi rahatlatırmı bilmiyorum ama bende veteriner hekimim ve o soğuk ruhsuz makinelere baya aşikar biriyim.Bizde minicik yavru kedilere vs kullandık o yaşam cihalarını(100 gr bile değillerdi) sizlerin tabirinizle.Biliyorum çok itici görünüyor o makineler.Belkide yavrunuza yakışmıyor.Ama prosedür bu kurtulmak için bu kaba saba cihazlara ihtiyaçları var malüm insan yapımı ALLAH yaratmadı.Ama merak etmeyin dualarınızla kalkacaklar ayağa.Öyleki 100gr gelmeyen canlar yeniden hayat buldu o insan yapımı cihazlarda.İnanmak herşeydir inancınızı yitirmeyin.Can okadar tatlıdırki karınca bile suya düşse vaz geçmez bu hayattan.İyi haberlerinizi bekliyoruz.Sevgilerimle Fulya...

çok teşekkür ederim yazdıklarınız için umudumu kaybetmemek için elimden geleni yapıyorum kendimi avutuyorum çok şükür iyi diye sizde bilirsiniz ki insanın aklına ne kadar istemesede hep en kötüsü geliyor, herkes bana diyor ne kötüleri var yaşıyorlar diye inşallah bir gün buraya "bebeğimi aldım kucağıma evimize gidiyoruz" yazmayı nasip eder allah bana, kokusu nasıl bilmiyorum dokununca nasıl hissedeceğim, kucağıma verdiklerinde nasıl tutacağım hiç birini bilmiyorum uzakta olmak sabrımı çok zorluyor ama inşallah bu günlerde geçecek inanıyorum oğlum annesi gibi güçlü olacak buna inanıyorum inşallah iyi haberler verebilirm..

bende 640 gr doğum yaptım, şimdi nasıl mı şimdi 1 yaşında kendi kendine müzik açıp güya oynuyor, kapının arkasınna saklanıp annesine cee yapıyor :KK1:

X