- 2 Nisan 2013
- 330
- 195
- Konu Sahibi dorkorella
bayanlar ben 5 eylül 2013 günü 33 haftalıkken doğum yaptım. sebebi böbreğimde geçmek bilmeyen bir ağrı vardı malum ilaç alamadığım için acıyı çekmek zorunda kaldım 5 gün dayandım ama bebeğim dayanamadı bir anda kasılmalar başladı karnımda taş gibi oluyordu çığlık çığlığa hastaneye koştuk bana yatıştırıcı yapıp kasılmaları durdurmaya çalıştılar okadr korkuyorum ki o kadar kötü oluyordu ki kasılmalar çocuğa birşey olacak diye aklım çıktı, o gece hastanede yattım sabah kontrol için çatala yattığım an suyum geldi 9 saat normal doğum için bekledim bir suni sancı bitirdim ama bebek küçük diye bir türlü başı kanala girmedi, sezeryanla doğum yaptım, bebeğimi hemen yoğun bakıma aldılar, tam 12 gün geçti ilk başta cihaza bağlı nefes alıyordu 3 gün sonra cihazdan çıkarıldı küvez içi nefes almaya başladı, doktor bana kilosu 2 kilo olunca birde günde 50 cc mama yiyince taburcu olabilir dedi, tecrübeli anneler size sormak istediğim şu bebeğim 2 k,lo doğdu şişlikler inince 1800 oldu sonra cihaza bağlı kalmasından dolayı 200 gr daha kaybetti oldu 1600, geçen hafta pazartesi beslenmeye başladı ozaman 1630 olmuştu kilosu ertesi gün oldu 1700 dediler nasıl sevindim bir günde kilo alıyor toparlıyor bir an önce ona kavuşacağım diye iki gün sonra sordum 1750 dendi üzüldüm az diye ama kilo alıyor diye sevindim, ardan onca gün geçti tabi bu arada ameliyathanede üşüttüm diye ciğerlerim su toplamış hastanelerde sürünmekten oğlumun yanına gidemedim, gidebildiğim zaman bana kilosunun bir gün önce 1680 bu gün ise 1700 olduğu söylendi, e bu çocuk 1 haftada nasıl bu kadar geriledi? soruyorum anormal olan hiç birşey yok bebeğiniz gayet sağlıklı besleniyor kilo alıyor dendi, e resmen 1 haftada bu başa dönmüş oluyor nasıl oluyor? benim bebeğimle ilgilenmiyorlarmı acaba? yada sigortadan gün başı para aldıkları için mi uzun tutuyorlar? bilmiyorum evlat hasreti belki beni iyice paranoyak yapmış olabilir bu şekilde bir durum yaşayan varmı? forumda baya yazı var erken doğum ile ilgili hepsine baktım kilosu 1800 olan bebekler bile 3 gün küvezde kalıp çıkmış yani madem bebeğimin durumu iyi neden kilo almıyor yada bu kilo olayını neden bu kadar karıştırdılar? başka hastaneye mi götüreyim napayım allah aşkına biri birşey söylesin ağlamaktan sütüm kesildi kesilecek birde ciğerlerim su topladı üstüne kahrımdam ölüyorum napacağımı bilmiyorum