Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulanık çıkmış anlayamadımSizce hamile miyim lütfençok hafif bi çizgi var adetimde 2 gün geçti
İlk önce tek çizgiydi sonra yanında bi çizgi daha belirdi telefondan herhalde yaBulanık çıkmış anlayamadım
Bozuk sanırım test. Çizginin orda çıkmaması lazım zaten bi değişik rengi de. Yarın ilk idrarla tekrarlayın bence testiİlk önce tek çizgiydi sonra yanında bi çizgi daha belirdi telefondan herhalde ya
çizgi orda olmamalı canım, bence gebelik yok.
Niye öyle çıktı anlamdım adetimmde gecikti hayırlısı olsunçizgi orda olmamalı canım, bence gebelik yok.
Çok net ikinci çizgi var ama o çizginin kontrol çizgisine o kadar yakın olmaması lazımm. Test bozuk olabilir bence başka bir test ile tekrarlayın.. İnşallah kalbine göre olur sonuç..Sizce hamile miyim lütfençok hafif bi çizgi var adetimde 2 gün geçti
Çok net ikinci çizgi var ama o çizginin kontrol çizgisine o kadar yakın olmaması lazımm. Test bozuk olabilir bence başka bir test ile tekrarlayın.. İnşallah kalbine göre
Tamam yaparım inşallah çok saolunMaalesef bu test bozuk.
Elinizde farklı test varsa tekrar sabah yapın.
Hakkınızda hayırlısı olsun
tets bozuk 2. çizginin orda çıkmaması lazım yarın tekrarlayınSizce hamile miyim lütfençok hafif bi çizgi var adetimde 2 gün geçti
Sabah adet oldum bende. Kan testi verBenim de adetim 5.gun gecikmesi tek çizgi sabah ilk idrarla yaptım maalesefyine denesem mi Ümit yok mu sizce kızlar