Acil lütfen bi bakabilir misiniz?..

pyske

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
44
5
Merhaba lutfen bi bakabilir misiniz,bende küçültme ameliyati düşünüyorum, görüşmek icin doktora gitsem acaba öncesinde randevu almak gerekir mi?.. birde randevu alırken hangi bölüm diyoruz acaba.?
Ben capa yi düşünüyorum nasıldır sizce iyi midir?. Bana tavsiye edebileceğiniz istanbulda başka devlet hastanesi, dr varsa söyleyebilir misiniz?.

Merhaba lutfen bi bakabilir misiniz,bende küçültme ameliyati düşünüyorum, görüşmek icin doktora gitsem acaba öncesinde randevu almak gerekir mi?.. birde randevu alırken hangi bölüm diyoruz acaba.?
Ben capa yi düşünüyorum nasıldır sizce iyi midir?. Bana tavsiye edebileceğiniz istanbulda başka devlet hastanesi, dr varsa söyleyebilir misiniz?.
merhabalar ,
meme kucultme amelıyatı ıstıyorsan oncelıkle plastık cerrahıye randevu alarak muayene olman gerekır olcumler yapacaktır . doktor olarak ERCAN DEMİRBAĞı önerebılırım bende meme buyutme oldum kendısıne ve bir tane kotu yorum duymadım

Tesekkur ederim bu dediginiz dr hangi hastanedeacaba?..
Ben ameliyat olduğumda Silivri Medicalpark ta çalışıyordu suan Silivri Kolan hastanesine geçmiş . İnternet üzerinde reklamlarla cok kandırılıyoruz o yüzden gerçekten güvenilir doğru bir doktor Öneririm

Hımm çok saol teşekkür ederim, istanbul icin var mı acaba tavsiye edebileceğim bir dr?..

X