18Yaş kaçtı pardon ??
Tövbe kurtulsam bi daha bulasmam da ne bileyim çok kötü gibi normalde sürekli gülen bi insandı bugün bilmiyorum ya emin de olamıyorum çok farklı biriKendine niye zarar versin ki ya sadece hoslantiymis.
Ayril , bir dahada boyle islere bulasma.
aslında yaşın kuçuk sayılmasada tam olgunlaşamamışsın sanırım..
Biriyle sevgili olmak ve onun beklentilerine cevap vermek sana ağır geldiyse çıkmazsın. Zorla olmaz ki. Hele öyle tehditle başlayan ilişkiden zaten hayır gelmez. İleride bu adam sana başka tehditler de savurur. Kesin bir dille reddet. İsterse köprüden atlasın. İki gün çıktığı kız için kendine zarar verecek salaktan sevgili olmaz.18 yasindayim birinden hoslandim o da ben den hoşlanıyormuş zorla itiraf ettirdi 2 gün çıktık ama sürekli üstümde bi yük oldu bi sıkıntı vardı yanlış bi şey cunku ben öyle elini tutup sarilacagi bi insan degilim yapamam öyle şeyler ayrılmak istedim çok kötü oldu kendine zarar vermesinden korkuyorum aynı yerde çalışıyoruz ve tekrar cikmazsak işten ayrılacağını falan söylüyor napcam bilmiyorum lütfen yardım edin üzülmesini istemiyorum ama çıkmak ta istemiyorum bana göre değilmiş sevgili olmak beni sıkıyor
İlk kez böyle bisı yaşıyorumaslında yaşın kuçuk sayılmasada tam olgunlaşamamışsın sanırım..
çunku sevgililik bana gore değil biraz komik olmuş..
yani insanlar mecburiyetten goruşmezler gerçkten seviyorsa sevgili olurlar..
ama bnce sen ayrıl bundan
Bir sey olmaz. Zorla degil ya. 2 gun cikmadan kim kime, kendisine zarar verecek kadar asik olur ki?Tövbe kurtulsam bi daha bulasmam da ne bileyim çok kötü gibi normalde sürekli gülen bi insandı bugün bilmiyorum ya emin de olamıyorum çok farklı biri
Değil mi ya??ben de anlamadım zaten dediği kadar sevmesi çok tuhaf çünkü bi şey yaşamadık ki adam akıllı konuşmadık bileBir sey olmaz. Zorla degil ya. 2 gun cikmadan kim kime, kendisine zarar verecek kadar asik olur ki?
Boyle erkekler var huy olarak oglan kac yasinda istemiyorsaniz uzak durun uzulmeyinde sonra daha cok uzulur veya uzulursunuz[/QoUOTE]
O da 18
Allah bir daha göstermesin, zor bir durum. Ama senin kararlı davranman ve saçma tehditlere boyun eğmemen gerekiyor.İlk kez böyle bisı yaşıyorum