HasoGulo 13.10.2013 Evleniyoruzzzz Kayıtlı Üye 24 Ekim 2012 432 4 26 İsviçre 11 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi HasoGulo #1 Selam kizlar Umarim iyisinizdir. Biliyorum bu konu burada dogru degil, ama baslik bulamadim kuaförle ilgili. Benim bi ay sonra dügünüm var ve yurtdisinda yasiyorum ben. Dügünüm Istanbulda olucak. Malesef dogru dürüst bu isden anlayan bir kuaför bulamadim Okmeydani civarinda. Bu konuda bana yardimci olur musunuz. Ben ordan kusursuz cikmak istiyorum, porselen makyaji bilen, ve sac konusunda uzman olan biri lazim bana. Lütfennnnnnnnnnnnn yardimci olun bana .
Selam kizlar Umarim iyisinizdir. Biliyorum bu konu burada dogru degil, ama baslik bulamadim kuaförle ilgili. Benim bi ay sonra dügünüm var ve yurtdisinda yasiyorum ben. Dügünüm Istanbulda olucak. Malesef dogru dürüst bu isden anlayan bir kuaför bulamadim Okmeydani civarinda. Bu konuda bana yardimci olur musunuz. Ben ordan kusursuz cikmak istiyorum, porselen makyaji bilen, ve sac konusunda uzman olan biri lazim bana. Lütfennnnnnnnnnnnn yardimci olun bana .
M mairuj Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2011 784 20 98 Ankara 12 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi HasoGulo #2 HasoGulo .!.: Selam kizlar Umarim iyisinizdir. Biliyorum bu konu burada dogru degil, ama baslik bulamadim kuaförle ilgili. Benim bi ay sonra dügünüm var ve yurtdisinda yasiyorum ben. Dügünüm Istanbulda olucak. Malesef dogru dürüst bu isden anlayan bir kuaför bulamadim Okmeydani civarinda. Bu konuda bana yardimci olur musunuz. Ben ordan kusursuz cikmak istiyorum, porselen makyaji bilen, ve sac konusunda uzman olan biri lazim bana. Lütfennnnnnnnnnnnn yardimci olun bana . Genişletmek için tıkla... "Gelinlik" kısmında "Gelinbaşı ve Gelin Tacı" altında çok sayıda konu var, oraya bir bak istersen :)
HasoGulo .!.: Selam kizlar Umarim iyisinizdir. Biliyorum bu konu burada dogru degil, ama baslik bulamadim kuaförle ilgili. Benim bi ay sonra dügünüm var ve yurtdisinda yasiyorum ben. Dügünüm Istanbulda olucak. Malesef dogru dürüst bu isden anlayan bir kuaför bulamadim Okmeydani civarinda. Bu konuda bana yardimci olur musunuz. Ben ordan kusursuz cikmak istiyorum, porselen makyaji bilen, ve sac konusunda uzman olan biri lazim bana. Lütfennnnnnnnnnnnn yardimci olun bana . Genişletmek için tıkla... "Gelinlik" kısmında "Gelinbaşı ve Gelin Tacı" altında çok sayıda konu var, oraya bir bak istersen :)
HasoGulo 13.10.2013 Evleniyoruzzzz Kayıtlı Üye 24 Ekim 2012 432 4 26 İsviçre 13 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi HasoGulo #3 mairuj .!.: "Gelinlik" kısmında "Gelinbaşı ve Gelin Tacı" altında çok sayıda konu var, oraya bir bak istersen :) Genişletmek için tıkla... Cok tsk ederim bulamamistim ben :)
mairuj .!.: "Gelinlik" kısmında "Gelinbaşı ve Gelin Tacı" altında çok sayıda konu var, oraya bir bak istersen :) Genişletmek için tıkla... Cok tsk ederim bulamamistim ben :)