acil köşe takımı önerilerinizi beklıyorum..

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.425
3.144
arkadaşlar merhaba
bir konuda yardım rica ediyorum
ay sonunda yeni evime geçicem ve köşe koltuk takımı alıcam oturma odama
günlük kullanım için dayanıklı saglam şık bitakım almak ıstıyorum
bana kullandıgınız ve cok memnun oldugunuz köşe takımlarınız varsa önerirmisiniz
marka model olarak
bu ctesi pazar almam lazım..
mevcutta kullandıgım köşe takımının minderleri söndü resmen ve iskeleti çok rahatsz ediyor
oyuzden ozellıkle mınderi cok önemlı benım için
teşekkur ederım şimdiden

köşe koltuktan memnunmusunuz temizlik oturma biçimi bakımından mesela?ben de baktım geçenlerde bellonadan ama kullanışlı olmadığı temizlik yaparken altlarını şilmek için iki parçayı ayır sök geri tak sıkıntısı var dendi ama onun dışında bellona hoşuma gitmişti açıkcası
Lavida Köşe Takımı - Bellona Mobilya
bunu beğenmiştik..

bellonaya baktım benımde bu model dıkkatımı cekmıstı
Vento Köşe Takımı - Bellona Mobilya
acıkcası köşe koltuk kullanımından memnunum ama 2 parça olursa kolay oluyor kullanım
digerlerini cok bılmıyorum
aklımda hiç olmasa çeşit çeşit koltuk begenırdım,şimdi almak için bakıyorum ya illa bulamam stres yaşarım:)

vento güzel aslında ama benim odaya küçük yani gelen gidenim çok onu alınca ancak eşimle ben oturmalıyız gibi sanki:KK9:bana şöyle geniş rahat bi köşe olmalı olacaksa ama odan köçüke bu güzel senfoni de hoş..
istikbalde de var modeller
moderno-kose-2.jpg
bunun gibi ama hep 3 parça bunlarda...acele edip beğenmediğin bişey alma iyi düşün bence...

sizce bu nasıl??

Eklentiler

• $kelebek-kose-takimlari[1].jpg
    $kelebek-kose-takimlari[1].jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 3.492
Sana kendi evimdeki köşe takımını gösterim.2 parça.uzun tarafında baza var içine misafir için yorgan 2yastık pike takımı nevresim takımını koydum.oturma bölümünde de içinde yatak mekanizması var normal karyola gibi döşekte var içinde çift kişilik yatak çıkıyor ama bayağı geniş bir yatak ortada çocuk bile çok rahat yatar.benim odam küçük olduğu için çok büyük bir köşe takımı seçemedim tabi.hem küçük hemde yatak ve bazalı olması benim çok işime yaradı.ve gerçektende çok rahat.ben memnunum yani.

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 1.386
İsabetli bir konu olmuş...ben de köşe arıyorum...ama odanın büyüklüğü de karar vermende etken tabi...
Alacağın köşe koltuğun ölçülerine de bakmayı unutma cnm.

Amedia senin koltuğunu çok sevdim...markası nedir desem ?

Sana kendi evimdeki köşe takımını gösterim.2 parça.uzun tarafında baza var içine misafir için yorgan 2yastık pike takımı nevresim takımını koydum.oturma bölümünde de içinde yatak mekanizması var normal karyola gibi döşekte var içinde çift kişilik yatak çıkıyor ama bayağı geniş bir yatak ortada çocuk bile çok rahat yatar.benim odam küçük olduğu için çok büyük bir köşe takımı seçemedim tabi.hem küçük hemde yatak ve bazalı olması benim çok işime yaradı.ve gerçektende çok rahat.ben memnunum yani.

ewet işte benım istedigimde böyle o uzanma kısmı tek parça olacak mınder mınder olmayacak
ama bu cok az kucuk kalır benım odama
özel yapımmı bi markamı canım

Ben bunu modokoda bir mağazadan almıştım ebatı rengi farklıydı tabi ama beni 2parça oluşu ve baza yatak olması cezbetti.odamın ölçüsüne göre yapıldı.bende aynen senin gibi istiyordum çok şükür buldum

ben evimdeki köşe takımını kendi ev ölcülerime göre yaptırttım. hem daha uyguna hemde benım evıme uygun halde yapıldı. buyuk sehırlerdekı mobılya merkezlerine ugrayabilirsin. oralar hem daha uyguna yaptırıyorlar hemde daha fazla pazarlık yapabılıyorsun.

arkadaşlar merhaba
bir konuda yardım rica ediyorum
ay sonunda yeni evime geçicem ve köşe koltuk takımı alıcam oturma odama
günlük kullanım için dayanıklı saglam şık bitakım almak ıstıyorum
bana kullandıgınız ve cok memnun oldugunuz köşe takımlarınız varsa önerirmisiniz
marka model olarak
bu ctesi pazar almam lazım..
mevcutta kullandıgım köşe takımının minderleri söndü resmen ve iskeleti çok rahatsz ediyor
oyuzden ozellıkle mınderi cok önemlı benım için
teşekkur ederım şimdiden

öncelikle selam sana bir köşe koltuk önerim olcak benim yeni yaptırdıgım bir model ankara sitelerde istenilen ölçülerle ve kumaşlarla yapıyorlar degişik modellerde var M&B TASARIM facebook sayfasından bakabilirsin koltugum bu begenirsen bak derim bu adresten $mb03.jpg

Canım salonumdaki beyaz olan istediğim ölçülerde yapıldı

$Astoria(1).jpg

Kahverengi olanda bazalı yatak filan olabiliyor tarzda değiştirildi

$imagesCAN647NU.jpg

1. modeli enzada gördüm aynısını sitelerde yaptırdım istediğim ölçülerde
2 .modelide enzadan aldım şuanda kullanımından memnunum

Son düzenleme:
Merhaba ben yakında evleniyorum ve nişanlımla bunu almaya karar verdik göstereyim belki fikir olur :)

Bence çok şık :KK16:

Eki Görüntüle 606330

EnzaMobilya

annem Bellona real köşe takımını aldı çok güzel bi bak istersen hantal bişey deil resimde krem beyaz biz derisi siyah kuması gri yaptırdık ...bende ipek mobilyanın Athena köşe takımı var siyah heryeri deri ve çok seviyorum sadece mikrofiber bezle tozunu alıyorum silme derdi yok ve çok şık

istikbal ve bellonadan bak bence ben de bayadır araştırıyorum en güzel modeller onlarda .

kızlar çok teşekkur ederım fıkırlerınız için enza mobılya hiç aklımda yoktu mesela baktım şimdi
ve bunu gerçekten çok begendım fıyatıda fena degıl...
haftasonu ılk adres bellı oldu:)
renk olarak çok açık olmaması lazım günlük kullanacagım için ama bukadar koyuda cok boğar
çünkü perdemın kanatlarıda koyu kahverengı falan yada güzelmı olur acaba
bilemedım şimdi:26:

Eklentiler

• $main[2].jpg
    $main[2].jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 507
bellonaya baktım benımde bu model dıkkatımı cekmıstı
Vento Köşe Takımı - Bellona Mobilya
acıkcası köşe koltuk kullanımından memnunum ama 2 parça olursa kolay oluyor kullanım
digerlerini cok bılmıyorum
aklımda hiç olmasa çeşit çeşit koltuk begenırdım,şimdi almak için bakıyorum ya illa bulamam stres yaşarım:)
Ya bu seçtiğin rengi biraz bayık tabiki sen kullancaksın ama eski bir model gibi ben bunu alcaktım vargeçtim köşe olmayanlardan aldım bu çok güzel becen Renkli Tasarm Meridyen Modern Ke Takm

X