Acil kızlar

bedef

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2007
2.577
1.671
373
kızlar Çarşamba günü kan verdim değerim 670 çıktı.bugünde kan tahlili yaptırdım 4800 çıktı arasında çok fazla artış yokmu biri beni nolur aydınlatsın

kızlar Çarşamba günü kan verdim değerim 670 çıktı.bugünde kan tahlili yaptırdım 4800 çıktı arasında çok fazla artış yokmu biri beni nolur aydınlatsın

Çok anlamam canım ama ikiz olma durumunda daha çok yükseliyor diye okumuştum. Yine de bi doktora sormana fayda var bence..

Çok anlamam canım ama ikiz olma durumunda daha çok yükseliyor diye okumuştum. Yine de bi doktora sormana fayda var bence..
Konuları takip ederken dikkatimi çekti bi yazı bi arkadaşımızın değerleri aynı benimki gibi yükselmiş ve ikizlere hamileymiş kafam karıştı

Konuları takip ederken dikkatimi çekti bi yazı bi arkadaşımızın değerleri aynı benimki gibi yükselmiş ve ikizlere hamileymiş kafam karıştı

Doktorunuz bir şey demedi? Neden göstermediniz değerleri ona? Ben olsam koşa koşa gitmiştim bir soru işaretim olsaydı :)

Doktorunuz bir şey demedi? Neden göstermediniz değerleri ona? Ben olsam koşa koşa gitmiştim bir soru işaretim olsaydı :)
Canım benim önceki dış gebelikti ilk önce tahlil yapıp değerlere bakmak istedim artış nasıl diye hafta içi gidicem doktora sonuçları da götürücem. 3 günlük artış bana fazla geldi ikiz olma ihtimaline karşın hoş olsa başım üstüne merak ettim sadece iki oğlum var bu üçüncü bebeğim olacak nasipse o yüzden merak ettim ikiz olursa 4 çocukla ne ederim diye

Anladım canım o zaman hayırlısı neyse o olsun; inşallah ikiz değildir diyemedim bebelere haksızlık gibi geldi :)

Valla benim de düşüncem o yönde.. Hayırlı canım bakalım doktor ne diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…