• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil kızlar

Mavi Anne

1 Minnak Annesi ❤
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
1.157
1.431
133
Adetim son zamanlarda 28 günde bir normal geliyordu. Bugün periyodumun 23.günü. Tam sahura kalktım, açık pembe ve yavruağzı karışımı diyebilecegim bir renkte akıntım geldi. Daha önce hiç olmamıştı böyle. 23.günde gelen böyle bir akıntı gebelik belirtisi sayılabilir mi, mümkün mü? Veya adet oluyor olabilir miyim.. Adet akıntısı ise çok erken geldi endişelendim.

Oruca niyetlensem mi niyetlenmesem mi onu da bilemedimo_O

Son düzenleme:
Yakın zamanda iliski olduysa zedelenme filan da olmus olabilir. Bence niyetlen sabaha kanama artarsa zaten bozarsin artmazsa da test yapar poziyifse bozarsin. Hayırlısı olsun :)

Yakın zamanda iliski olduysa zedelenme filan da olmus olabilir. Bence niyetlen sabaha kanama artarsa zaten bozarsin artmazsa da test yapar poziyifse bozarsin. Hayırlısı olsun :)
Ay amin çok teşekkür ederim. Bu gece ilişki oldu ama öyle zedeleyecek bir şekilde değil. Her zamanki gibiydi işte :KK48: Ben de düşündüm zedelenme olabilir mi diye ama değil gibi. Ya erken adet ya yerleşme kanaması. Yarın göreceğiz inşallah.
Ne bileyim çok umutlandım 1 yıldır uğraşıyorum olmuyor. Düşünmekten uyuyamam şimdi ben.

Devamı gelmezse kan testi yaptırırsın. Bir iki güne kanda net çıkar artık varsa :)
Allahım hayırlısını nasip etsin şu mübarek ayda inşallah. Umutlanıp umutlanıp tepetaklak olmaktan çok kez üzüldüm. Bakalım yarın ola hayrola.. :dua: Çok teşekkür ederim

Sol kasığımda ağrı da başladı. Lekelenme çok açık kırmızı renkte devam ediyor. Kesilmedi. Sanırım adet olacağım umudum yok. Hayırlısı..:KK42:

Back