Saç Rengi ve Saç Boyama AciL ! kızlar yardımm lazım

simeron

TATLIŞ'yla çok mutlu :))
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
516
6
37
dün akşam kolestonla saçımı açtım.. siyah boya vardı diplerden bikaç santim gelmişti.. açıcıyı yettirebildiğim kadar yettirdim omuzumdan 4 parmak daha aşağıda saçlarım çünkü.. yeni saçlar daha açıldı ara ara koyu kızıl duruyo önler daha açık.. ara ara gölge atılmış kızıl sanki.. şimdi tekrar siyah istemiyorum.. doğal saçım kahve zaten ne çok koyu ne çok açık tatlı bir kahveydi.. bana önerebileceğniz bir kahve var mı?? kızıllıkları kapatabilecek saç rengimi dengelesin istiyorum.. siyahtan sıkıldım artık.. koyu saç istemiyorum çünkü.. doğal saçıma yakın bi renge döndürmek istiyorum.. biraz araştırdım şu ultra açıcılı loreallerden mi alsam?? fakat hangi numarasını? yada hangi markanındı ya,ışıltılı seri vardı.. onlardan mı ?? acil öneri gerekiyor bana.. eğer müsait olursam cumaya kadar boyamayı düşünüyorum.. mirmirmirmir

kolestonun naturals serisinden düşünüyorum bunla ilgili fikrş olan deneyimi olan bilgi verebilir mi bana ?

Canım diğer topiklerde gördüğüm kadarıyla palette altın parıltlı toffie çok güzel bir renkmiş.Bir bak istersen rengine.Kızıllık yokmuş,parlak karamele yakın bir kahve oluyormuş.Ben bile düşünmeye başladım

hımm sağol tatlım ama ilk seferde o dediğin renk tutmayabilir :S hani renk karmaşası olmasın?? yarın almayı düşünüyorum çünkü.. belki koleston natural alırım ya ama nerden emin olcam kahve çıkcağına siyah gibi olmasın yine

kimseden ses çıkmadı bende palete nin amber kahvesini aldım yarın boyamak üzere..

beceremediö meryemcim ya.. amber kahve boyadım ama içine bende extra oksidasyon kattım %6 oldu sana nerdeyse %10 :s bi boyadım tepeler turuncu parlıyo ara ara turunculuklar var.. bölük bölçük.. geri kalan koyu renk.. bu gece voilanın gizemli siyahına boyarım bi daha da dokunmam.. zaten herkes siyahı çok yakıştırıyo.. napalım kaderim .))

beceremediö meryemcim ya.. amber kahve boyadım ama içine bende extra oksidasyon kattım %6 oldu sana nerdeyse %10 :s bi boyadım tepeler turuncu parlıyo ara ara turunculuklar var.. bölük bölçük.. geri kalan koyu renk.. bu gece voilanın gizemli siyahına boyarım bi daha da dokunmam.. zaten herkes siyahı çok yakıştırıyo.. napalım kaderim .))

o kadar açmışsın saçını.siyah yapana kadar bir sürü kahve renkleri var.al bi çikolata kahve boya en azından.emeğin boşa gitmesin bari.

kullu kahveye boya canım ıkı uc hafta arayla boya once kullu kumrala ıkıncısınde acık kullu kumral ıle normal acık kumrala boya canım

yorumlarınız için çok sağolsun ama artık çok geç.. bugün boyadım saçımı siyaha.. evlenince değiştirirm rengini bol röfleli bi saç istiyorum kaydirigubbakcemile3

X