• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL KIZLAR YARDIM

mrc-ymn

Üç Prensin Tek Prensesi S-M-Y
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.347
1.235
133
35
Kızlar günaydın
23 haftalık hamileyim
Sabah uyandığımda ayağımda kına var dı
Yıkadım çıkmadı sildim çıkmadı
Koku yok
Başına böyle bişey gelen var mı çok korktum

Hayır hayır korkmayın. burda pek çok arkadaş aynı konuyu paylaştı. Çok geçmiş olsun.

Ben de evlendiğim ilk Zaman'lar ellerimin içi kınayla uyanırdım.Bir de kına kokarmışım eşim öyle diyordu.Hiç de birşey olmadı geçti sonra kendisi.

Kendinizi korkutmayin, bir cesit mantar diye biliyorum ben de. Fakat bi doktora gorunun bence, onun tavsiyesine gore tedavi uygulayin. Hamilesiniz neticede

bana da geçen aylarda oldu elimde bariz lekeler kına renginde,
aynı şeyleri ben de okudum, korktum vs
ama o gün değişik bir çikolata yemişitm hem de bolca,
sonra bi hafta sonra yine sabah kalktığımda o lekelerden çıkmıştı ve o gece de o çikolatadna yiyip yatmıştım , iki defa o çikolatayı yeidğim ertesi günü çıkınca sanırım ondan kaynaklı dedim, dr a da gittim karaciğerden diy e düşündü baya tetkik yapıldı bişey çıkmadı şükür,
bişeyden kaynaklı alerji durumun olabilir

Teşekkür ederim arkadaşlar
Nurdaki yorumları okuyunca içim rahatladı
Ama diğer nettekileri okuyunca çok korktum birde hamileyim
Allahım korusun her türlü şeyden

Tinea Nigra adlı bir çeşit mantar..

Ekleme: Sizin için ufak bi araştırdım.

''Tinea Nigra bir çeşit mantar enfeksiyonudur. Bir gecede kına ile kan lekesi rengi arasında lekeler ellerde veya ayaklarda belirir. Bazı kaynaklar bulaşıcı olduğunu belirtirken bazı kaynaklar da bulaşıcı olmadığı yönünde bilgi verir. Genelde toprakla uğraşan ve nemli ortamlarda yaşayan insanlarda görülür. Selenyum sülfür içeren kremler ile tedavi edilmektedir. ''

Back
X