Acil kizlar yardim edin :(

Gurbetcisu

Kocasının Birtanesi..
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
181
97
18
Merhaba kizlar ben kafayi yiyecegim artik 23.10 son adetimin gunu ve hala adet olmadim test yapiyorum negatif cikiYor ve artik o negatif cizgisini gormekten nefret ediyorum doktorum cok hastasi oldugu icin 21.12 tarihine randevu verdi ama hamilemiyim yoksa degilmiym 4 tane test yaptm hepsi negatif adetm 15 gun gecikti karnimda bazen sancilar oluyor ve adet olacakmisim gibi oluyot bakiyorum yok akintim bi ara cok fazla oldu ama simdi o kadar fazla degil kendimi cok sis hissediyorum adetim gelmedigi icin cok sıkılıo içim ağlıyorum korkuyorum acaba problemim mi var die 4 aylık evliyim ve ailem cok uzakta türkiyede napabilirim yardım edin

Öncelikle sıkıntı stres yapma !! Kafayada takmaa rahat okuruna bırak.. Daha 4 aylık evlisin nasibinde ne zamansa o zamn olur

Öncelikle sıkıntı stres yapma !! Kafayada takmaa rahat okuruna bırak.. Daha 4 aylık evlisin nasibinde ne zamansa o zamn olur
Canım aslında istemiyordum ondan bu stress cok erken diye ama gecikmesinin sıkıntısı ne olabilir ondan korkuyorum cunku gerçekten kadın doktorlarından cok korkuyorum ve kadın olduğumdan beri daha gidemedm balayıydı gezmekti derken

Bide test yapıyorum ne olduğunu bileyim içim rahatlasın oh hamile değilim diyorum gelir takmayayım diyorum gelmio yine yapıorum bu sefer içim sıkılıo adetim gelmediği için napacam ya

Back