• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil kızlar yardım edin

Aliye50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
24
5
1
31
Merhaba ben sevgilimle adetim biter bitmez ilişkiye girdim içime bosalma olmadı ama zevk suyu içime girdi bi kaç gün sonra ella kullandık adetim gecikti 2 hafta gebelik testi negatif çıktı hala adet olmadım sizce hamile miyim lütfen yardım edin

Kan testi mi yaptırdın? Baska iliski olmadıysa hamile olman mümkün görünmüyor

Ya iki gün önce de konu açmamış mıydın? Midem bulanıyor artık böyle sorulardan. Adam akıllı yaşayın şu cinselliği sonra tutuşuyorsunuz böyle

Ertesi gün hapı kullanmışsınız, prezervatif kullandınız mı? Gecikme stresten ya da mevsimsel olabilir. Bir daha korkacağınız bir şey yapmayın sağlığınıza yazık. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama şakaya gelmez. :emir_bebek:

Biraz daha gecikirse kan testi yaptırın. Ablam hamilelik testinde 3 haftalık hamileyken negatif çıkıyordu. Çok güvenilir değil.

Ayrıca vaziyet alın burası karışır. :KK53:

Merhaba ben sevgilimle adetim biter bitmez ilişkiye girdim içime bosalma olmadı ama zevk suyu içime girdi bi kaç gün sonra ella kullandık adetim gecikti 2 hafta gebelik testi negatif çıktı hala adet olmadım sizce hamile miyim lütfen yardım edin
Hamile değilsiniz, hamilelikten korkuyorsanız cinsellik nedir nasıl hamile kalınır ve korunma yöntemleri nelerdir öğreniniz.

Back