Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben sevgilimle adetim biter bitmez ilişkiye girdim içime bosalma olmadı ama zevk suyu içime girdi bi kaç gün sonra ella kullandık adetim gecikti 2 hafta gebelik testi negatif çıktı hala adet olmadım sizce hamile miyim lütfen yardım edin
Ertesi gün hapı kullanmışsınız, prezervatif kullandınız mı? Gecikme stresten ya da mevsimsel olabilir. Bir daha korkacağınız bir şey yapmayın sağlığınıza yazık. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama şakaya gelmez.
Biraz daha gecikirse kan testi yaptırın. Ablam hamilelik testinde 3 haftalık hamileyken negatif çıkıyordu. Çok güvenilir değil.
Merhaba ben sevgilimle adetim biter bitmez ilişkiye girdim içime bosalma olmadı ama zevk suyu içime girdi bi kaç gün sonra ella kullandık adetim gecikti 2 hafta gebelik testi negatif çıktı hala adet olmadım sizce hamile miyim lütfen yardım edin