• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL KIZLAR dış gebelik mi?

Daylongg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
827
938
18
29
çok kısa kesıyorum
regl 9 gün gecıkti.
dün beta hcg 1.43 (negatif yani
bugun 2.83 ( yine negatif.

9 gün gecıkme ıcın deger cok düşük acaba dış gebelık olabılır mı ??

ya da gec döllenme ? artış iyi ama hala negatif durumda.
17 haftalık ölü doğum gecmışim oldugu için cok tedırgın oldum.
böyle bısey yasayan var mı ?

dış gebelik değilde kimyasal gebelik olabilir .. geç döllenme içinde oldukça düşük değer ama allahın işi belli olmaz nasip ...

sizin değerleriniz negatif zaten neden dış gebelik olduğunuzu düşündünüz anlamadım doğrusu
negatif bı artış çok saçma ama yarın 5 in üstune cıkar mı dıye düşünuyorum cunku dünden bugune yükseldi. umut işte

referansa bakınca negatif ama dediğiniz gibi yükselirse dış gebelik değilde geç döllenmeden dolayı böyle çıkmış olabilir iyi düşünün iyi olsun

Bu değerler düşük ne yazık ki. Hamile olmayan kadınların bile Beta Hcg hormonu 0-10 değerleri arasında olabilirmiş. Aşağıdaki görselde olması gereken değerler yazıyor. (5.haftaya bakın) Ve dış gebelik durumunu doktor muayenesine giderek öğrenmek daha doğru olacaktır. Keseye vs. bakılması gerekir. Ama hamilelik söz konusu değil.

20170217_174006.png

Bu değerler düşük ne yazık ki. Hamile olmayan kadınların bile Beta Hcg hormonu 0-10 değerleri arasında olabilirmiş. Aşağıdaki görselde olması gereken değerler yazıyor. (5.haftaya bakın) Ve dış gebelik durumunu doktor muayenesine giderek öğrenmek daha doğru olacaktır. Keseye vs. bakılması gerekir. Ama hamilelik söz konusu değil.

Eki Görüntüle 1955306
normal bi gebelikse bu değerler olması gerekır bılıyorum daha önce bi hamıleleık gecırdım.
tek umudum geç döllenme.

Doktora sormadınız mı??
NÖBETÇİ DOKTOR VARDI YALANDAN BI ULTRASONU DEYDİRDİ GÖBEĞİME EKRANA BAKMADI BILE NIYE GELDIN KI BU DEGERLERI NIYE TAKIP EDIYOSUN FALAN DIYE AZARLADI GİTTİ. PERSEMBE GUNUNE RANDEVU ALDIM BI DOKTORA BAKALIM.

Yavas yavas artma var bence 1 hafta bekle ogle dene boyle 2 gunde 1 zor olur.
PERŞEMBEYE KADAR BEKLICEM BAKALIM ZOR OLCAK AMA :(

Ay çok sakının ya keşke doktora sorsaydin ya merak ettim bende kesin ha er ver tamam mi
İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİCEM KIZLAR..

bu arada bu kadar sık doktora gıtmemeın sebebı cok fena grip olmam. ama paroldan başka bısey ıcemıyorum korkudan.
burnum yara oldu dudagımın üstü tahrıs oldu ve şişti nedense. burnum tıkalı ve çalısıyorum..

NÖBETÇİ DOKTOR VARDI YALANDAN BI ULTRASONU DEYDİRDİ GÖBEĞİME EKRANA BAKMADI BILE NIYE GELDIN KI BU DEGERLERI NIYE TAKIP EDIYOSUN FALAN DIYE AZARLADI GİTTİ. PERSEMBE GUNUNE RANDEVU ALDIM BI DOKTORA BAKALIM.

Yazık ya şöyleleri doktor oluyo bi de. Değerleriniz artmış bunun iyi bir anlamı olsa gerek. Doktor olan o, bunu bilmiyor mu sanki...

Yazık ya şöyleleri doktor oluyo bi de. Değerleriniz artmış bunun iyi bir anlamı olsa gerek. Doktor olan o, bunu bilmiyor mu sanki...
Persembe ginu için de hic bilmediğim bi doktora randevu aldim bakalim

Back
X