acil kızım hasta sanırım

iremim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
189
1
arkadaşlar bebeğim 3aylık ve sürekli ağlıyor burnu tıkalı mamasını 100cc içerken şimdi 50cc içiyor beni 3 kez emdi geceden beri ,gazıda var ve hıç gülmüyor :1no2::bbo: sanki bende bugün nezle olur gibiyşm boğazım acıyor burnum yanıyor bu gece neredeyse hıc susmadı uyumadık yardııııııııımmmmmmmmmmm ne yapayım:uhm::uhm:

Son düzenleme:
Canim Acil Doktora Götür.korkulacak Bişi Yok Ama Sen Götür.allah şifa Versin

canım ateşine bi bak..ateşli deilse hemen panik yapma..gaz sancısı varsa ondan huzursuzdur..malum gazda bebişlerimizi pek uyutmuyor..doğal olarakta uykusuz bi bebek sürekli mızırdar ve sersem gibi olur..

arkadaşlar bebeğim 3aylık ve sürekli ağlıyor burnu tıkalı mamasını 100cc içerken şimdi 50cc içiyor beni 3 kez emdi geceden beri ,gazıda var ve hıç gülmüyor :1no2::bbo: sanki bende bugün nezle olur gibiyşm boğazım acıyor burnum yanıyor bu gece neredeyse hıc susmadı uyumadık yardııııııııımmmmmmmmmmm ne yapayım:uhm::uhm:
canım bebegının buyuk olasılıkla gazı var,bacaklarını karnına dogru ittirerek masaj yap,ılık bır duş aldır.sen de bıraz nezleymişsin ya belki kırgınlıgıda vardır.artık buyudugu için daha ıyı emıyordur,o nedenle sık emmemiş olabılır.ancak 1 hafta ya da 3-5 gun kadar ıyı gozlemle eger hala kafana takılan bırseyler varsa dr.a gotur canım.geçmiş olsun.saglıcakla kal.

hepinize çooookkk teşekkür ederim, evet ateşi 37.5 c vr soydum masaj yapyım biraz serbest bıraktım bezide çıkarttım bethoven dinlettim birazda emdi uyudu şuan kucağımda uyuyor takip edetim bakayım peditus var dr. vermişti,eşimde ilaççı calpolda var sekrolde peditus soğuk algınlığı için, calpol ağrı kesicü ateş düşürücü, sekrol göğüs açıcı(bakgam için) neu babyda gaz sancısı için birini seçeceğizdurumuna göre en son çare umarım mecbur kalmayızsenağlamasenağlama
annelerimizin hakkı ödenmez arkadaşlar ,değilmi amaa.s

Son düzenleme:
ya benm çocugum yok ama
okudugum bildiğim
böyle anlarda hemen doktora götürmek gerektiği
allah bin kez korusun menenjit de halsizlik ateş emmeme şeklinde başlıyor
ben olsam her ihtimale karşı doktora götürür doktorun vermediği ilacı da içirmezdim:1no2:

geçmiş olsun guzelim bebegın sanırım senden kapıyor ama onun bunyesı daha zayıf oldugu ıçın senden önce hasta olmuş burun tıkanıklıgına serum fızyolojık verıyor doktor bıze ıyı geldi acılen doktoruna götur ıhmal etme

çok doğru söylemişsiniz, hafifledi ama yarın gideceğim

sevgilerimle sağlıklı günler

sen grip olduğun için bebeğe geçmiş olabilir geçmiş olsun ama buradan fikir almak yerine doktora gitmek en mantıklısı bencee

canım büyük ihtimalle burun tıkanıklığı...benim bebeğimdede aynısı oldu doktora gittik burun tıkanıklığı kulak ağısı dedi ilaç verdim şimdi emiyor...

bebiş daha çok küçük dr.götür ilk bebeğimde bunları yaşamıştım telaşlanma

Geçmiş olsun. Bende senin gibi panik bir anneyim. Bence ateşini ölç burnunu açık tut ve mutlaka bir doktora götür. Eğer hasta oluyorsada ilerlemeden müdahele etmekte fayda var. Bu ara soğuk algınlığı salgın çünkü.

X