Acil kiracı arıyorum ist/bahçelievler

LadyOne

ßaL saçlı
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
90
0
37
selam bayanlar, bahçelievler yenibosna ve şirinevlere yakın bir mevkide 2+1 75m2 balkonlu, amerikan mutfaklı, camlar pimapen ve ferforje demirli, yüksek giriş, wc banyo ayrı, gömme banyolu, yerler mineflo, kartonpiyerli, okul, hastane, market, ulaşım, minibüs otobüs, çok yakın..çok merkezii, kiracımız tayin sebebiyle evi haziranda boşaltacak, bizde kadıköy tarafında oturuyoruz kiradayız alınan kira kiramıza gidecek oyüzden kirayı 500 TL 1000 TL depozit düşünüyoruz arada emlakçı olmadığından dolayı güzel bi durum :KK66:.. ilgilenen arkadaşlar irtibata geçelim evin resimlerini sayfamda fotoğraflarımdan göreceksiniz bilginize...

Eklentiler

• $DSC000511.jpg
    $DSC000511.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 131
  • $DSC000545.jpg
    $DSC000545.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 146
  • $DSC000564.jpg
    $DSC000564.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 117
Ev küçük ama bahçesi var mı acaba ? Hayvan beslenebilecek bir yer mi kısaca. Bir de kirada indirim söz konusu mu? yerimseniben

bahce yok cnm, valla olsaydı bende hayvan beslerdim =) amaan kim demiş ki apartman dairesinde hayvan beslenmez die..ben çok istiyorum valla yapıcam =) neyse ..cnm bizde kira ödediğimiz için dolayısıyla daha yüksek ödediğimizden 500den aşağı inmek imkansız çünkü dediğim gibi üstüne koyup kira ödüyoruz bizde..bi düşün istersen evi birde yakından görmek istersen irtibata geçeriz oka? bai

arkadaşlarr satılıkta düşünüoruz artık 85:000 bahçelievlerde satılık ev arayan olursa buyrun görüşürüz ok..?

X