- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 39
-
- Konu Sahibi karsiyakali1912
evet bulduk çok şükürBuldunuz mu?
Biz de arıyordukevet bulduk çok şükür
eğer kreşten memnun kalmazsanız ve full time birini aramıyorsanız eğitim fakültesi öğrencilerinden birini soruşturabilirim. bizim bakıcımız okul öncesi öğretmenliği okuyor. oyunlar, şarkılar çok eğleniyorlar.Biz de arıyorduk
İhtimal var mı acaba diye merak ettm
Kreş bulduk anca
Memnun kalmadık dğeiştirdik yeni kreşe başlayacak yine memnun kalmazsak deneriz o ihtimali de tşk ederimeğer kreşten memnun kalmazsanız ve full time birini aramıyorsanız eğitim fakültesi öğrencilerinden birini soruşturabilirim. bizim bakıcımız okul öncesi öğretmenliği okuyor. oyunlar, şarkılar çok eğleniyorlar.
Mrb. Eğer hala iş arıyorsanız ben de kastamonuda bakıcı arıyorum.Merhaba 3yıl öğretmenlik yaptım ücretli olarak evimde çocukta baktım eğer hala bakıcı arıyorsanız ben buradayım tanıdıklarınız varsada yardımcı olabilirim evim müsait teşekkür ederim iyi akşamlar
bende oğlum için bir oyun ablası tarzı birini arıyorum haftada 2 gün 2şer saat olacak şekilde yardımcı olursanız banada sevinirimeğer kreşten memnun kalmazsanız ve full time birini aramıyorsanız eğitim fakültesi öğrencilerinden birini soruşturabilirim. bizim bakıcımız okul öncesi öğretmenliği okuyor. oyunlar, şarkılar çok eğleniyorlar.