Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ACİL!.. Kastamonu merkezde bebek bakıcısı yada oyun ablası aranıyor...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

karsiyakali1912

1kedi+1bebek
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
611
547
39
1 yaşındaki oğluma hafta içi bazı günler benim ders saatlerimde bakıp oyun oynayacak bir bakıcı yada oyun ablası arıyorum.

• Kesinlikle Sigara içmeyen,
  • Kedilerden korkmayan (sakin mizaçlı ve insana çok bulaşmayan bir kedidir.),
  • çocuklarla oyun oynamayı seven,
  • bebek bakım konusunda temel bilgi sahibi yada bu konuda kendine güvenen (bez ve kıyafet değiştirme konusunda gösterildğinde yapabileceğine inanan)
çalışma günleri
  • salı 15:30-17:30 (kesin değil salı günü hiç olmayabilir)
  • çarşamba 08:30-17:30
  • perşembe 10:30-15:30

çalışma şartları

• temizlik yok (sadece ayak altında tehlike arz eden döküntü olursa -cam yada oyuncak kırığı yada basıldığında ayak kaydırabilecek sıvı yada meyve olursa tehlike ortadan kalkacak kadar yapılacak)
  • bebeğe yemek hazırlamak yok (benim önceden hazırlayıp bıraktığım yiyecekler verilecek)
  • evde, havaya göre parkta, fakültemiz bahçesinde oyun oynanacak,
  • kendisi yemek yiyebilen bebeğimize önceden hazırlanmış yiyecekleri mama sandalyesine koymak sureti ile beslenme saati yapmak (yeme miktarı önemli değil bu konuda bebeğe yada bakan kişiye bir baskımız yok)
  • gerektiğinde bezini değiştirmek (benim eve geleceğim saate 10 dk varsa bana bırakılabilir)
  • gerektiğinde üzerini değiştirmek (üzeri etrafa bulaşacak şekilde aşırı kirlenmedikçe yada ıslanmadıkça bunu talep etmiyoruz)
  • ders aralarında oluşan boşluklarda eve takviye kuvvet olarak destek vereceğim (okulun yanında oturuyoruz)
öğrenci olabilir, ev hanımı olabilir,bu konuda bir önceliğimiz yok, ancak malumen en kıymetlimizi bırakacağımız için bize güven verecek birini arıyoruz. Lütfen ilgilenenler özel mesaj yada yorum olarak bana ulaşsın. gerçekten acilen ihtiyacımız var. ailemizden biri olarak göreceğimize temin ederim.

Biz de arıyorduk
İhtimal var mı acaba diye merak ettm
Kreş bulduk anca
eğer kreşten memnun kalmazsanız ve full time birini aramıyorsanız eğitim fakültesi öğrencilerinden birini soruşturabilirim. bizim bakıcımız okul öncesi öğretmenliği okuyor. oyunlar, şarkılar çok eğleniyorlar.

Memnun kalmadık dğeiştirdik yeni kreşe başlayacak yine memnun kalmazsak deneriz o ihtimali de tşk ederim

Merhaba 3yıl öğretmenlik yaptım ücretli olarak evimde çocukta baktım eğer hala bakıcı arıyorsanız ben buradayım tanıdıklarınız varsada yardımcı olabilirim evim müsait teşekkür ederim iyi akşamlar

Herkese merhaba ilanım şubat ayı itibari ile iş başı durumu ile güncellenmiştir.
Çalışma şartları aynı olup, çalışma süreleri şubat ayında ders programı yayınlanması ile güncellenecektir.
Muhtemel çalışma zamanları haftada 4 yada 5 gün olabilir.

Merhaba, 3. sınıf Okul Öncesi Öğretmenliği (ikinci öğretim) öğrencisiyim. merkezde kalıyorum. saatlerimiz uyuşursa oyun ablalığı veya bakıcılık yapabilirim. Deneyimim ve sonsuz sevgim ile seve seve çocuklarda bir arada olmak isterim. Detayları özelden konuşabiliriz.

bende oğlum için bir oyun ablası tarzı birini arıyorum haftada 2 gün 2şer saat olacak şekilde yardımcı olursanız banada sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…